UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Гуд морнинг. Я "Ужас" захвачу на всякий случай.
-
Лучшее дополнение к Вальгалле это Ассасин Мираж
-
Серьезно?? Кибер панк лучшее дополнение
-
Мы часто здесь морозим свежую малину , чернику и черешню из Оканагане. Складываем свежую, помытую ягоду в зиплоки и потом храним целый год в морозильнике. Если килограмм такой ягоды разморозить в дуршлаге предварительно высыпав из зиплока то останется треть веса - большинство сока из ягод при разморозке просто вытекает. Так же произойдет с мороженым ягодами которые продаются в Костко, Суперсторе или любом другом большом магазине.
-
Це повинні бути претензії не до магазину, а до виробника. Це ж вони не самі фасують.
-
Делал в начале лета, потратил на человека 40$ чек, 3$ два простых конверта
-
Гарного вам Black Friday
-
Я гадаю, наш діалог не має сенсу бути продовженим. Ви лишаєтесь при своїй думці, гугл та всі мої колеги - при своїй.
-
-
Якось мені більше віриться своєму менеджеру, який працює в цій сфері 5років, та навіть тому ж «форуму» з офіційного сайту fido. А ніж простому коментрію з чату групи. Коли до різних тарифів ідуть різні плюшки, у вигляді безкоштовних long distance (в певні країни), international texting і тому подібне
-
Говно
-
Доброго дня. Підкажіть,будь-ласка, ви особисто знаєте цього Джона або то з просторів інтернету інфа? Бо він відповів на імейл з резюме з проханням надіслати йому driver's license чоловіка. Здається якийсь скам, якщо якісь документи просять до інтерв'ю... Дякую