UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну Ваня ведьмака принесет. Думаю, не нужно
-
Sentry Box
-
А мені віриться моїм рахункам, де я ні разу не платив за роумінг за прийом смс-ок. Тільки коли використовував. І це файдо, роджерс, телас, куду. Різні картки були. І це є, насправді, показово - побачити рівень компетенції продавців пактів/телефонів. То коли ви чи ваші колеги тут пишуть про «отримай BF deal зараз», чи потом можна буде зробити прайс матч, чи ще якісь ваші (чи вашого менеджера) думки, я б радив усім бути дуже обережними, бо я сам знаю людей, які так в попередні роки поспішали і потом не могли нічого поміняти. Як поїдете у відпустку, спробуйте цю штуку з смс у роумінгу. А потом скажіть свому менеджеру, як воно насправді. Далеко не треба їхати, є чудовий кемпінг в Монтані Glacier National Park
-
Гарних вам вихідних😉 Дуже рада, що не отримували біли за роумінг
-
Самая лучшая мороженая ягода это та которую шок-заморозили. Из ягод которые продают в Костко и Суперсторе теряется меньше сока при разморозке именно благодаря шок-заморозке. Дома мы просто морозим и поэтому всегда много сокка вытекает. Но этот сок дети обожают. Взрослые тоже сок из ягод обожают но им редко достаётся 🤣 Зато мы ягоды морозим очень свежие, из Оканагана, и они слаще 😋
-
В лічку можна пару питань задати?
-
Доброго дня а хто в даний час з жінок працює на складах? Дуже хочу потрапити на склад. Маю великий опит і бажання працювати 😏 Англійська розмовна)
-
Ты же принесешь Ведьмака? Я ещё человека приведу