UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Контракт є лише якщо ви берете телефон в кредит.
-
Контракту нема.
-
Всім привіт! Народ, підскажіть 🙏🏼 лечу вперше до Канади і ще незнаю що і як. Мені знайома, яка там живе, сказала, що прилетівши в Канаду я неможу купити канадський номер. Це треба звертатися в магазини де продають телефони і там купляти карточку з телефоном зразу, що до мого телефона вона не підійде, ну в звичайно ж контракт з оператором якого я оберу. Скажіть будь ласка чи то так і є?
-
Є певні телефони які не працюють з певними операторами. Але здебільшого це або дуже старі телефони або досить рідкісні та або застарілі китайські
-
Ні, воно працює як і у нас вдома. Вставили сімку і пішли користуватися
-
Номер ви купити можете одразу як тільки ви захочете, адже базовий набір документів для цього це паспорт та ворк перміт. Надалі краще використовувати канадські айді, якщо у вас є наміри брати телефон на контракт, роботи у безвідсотковий кредит
-
Ну как отдельная игра говнище
-
Доброго часу доби ! Мене звати Марина. Я із м. Одеса. Я партнер туристичної компаніі, яка працює на ринку України та Європи. Ми пропонуєм онлайн сервіс для самостіного бронювання турів, готелів, перельотів на вигідних умовах. Зараз ми розширяємся і нам потрібні люди, які готові до співпраці. Роботу виконуєм онлайн- потрібен телефон та інтернет , вільний час. Дохід в місяць від 400 дол . В тижень від 100 дол ( оплата потижнева ). За додатковою інформацією, пишіть в особисті повідомлення.
-
Знатоки, Kings Bounty 2 сто́ит взять за 9$? Похожа на компьютерную первую часть? Бо была классная, и Принцесса в доспехах тоже
-
Всім привіт. Хто може підказати коли і куди краще їхати в лікарню щоб потрапити до лікаря? В людини висока температура вже 5й день і нам порадили поїхати в лікарню. Я так розумію що там можуть бути черги на 8 годин. Хто може порадити як краще зробити?
-
привет! хочу на месяц раньше выехать из дома, но лендлорд настаивает что я ему должен заплатить. это семейная ситуация, по сути эмердженси. предупреждаю за 3 месяца, то лендлорд уже в курсе. закон обязывает платить? нету у меня прав выехать раньше если предупредил?
-
В наявності 📱iPhone 15 Pro Max До $200 🎁 у подарунок! Плани від $25/місяць Без плати за під'єднання! $40 - 40ГБ 🔥 Величезний розпродаж телефонів! Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Дякую,написала Вам у особисті
-
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚑🚑🚑🚑🚑🚑ТЕРМІНОВО!!! ТЕРМІНОВО!!! ТЕРМІНОВО!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 БЛАГАЄМО!!! БЛАГАЄМО!!! БЛАГАЄМО!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 У нашого Андрійка, знову дуже складна операція. Його стан, дуже погіршується!!! А збір майже стоїть на місці. Коштів не вистачає катастрофічно,і часу фактично немає. Без Вас,ми з родиною зовсім безсилі!!! 🚨🚨🚨🚨⚡⚡⚡⚡МОЛИМО,Вас,не відверніться. ДОПОМОЖІТЬ!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏⚡⚡⚡ Навіть кілька гривень відіграють важливу роль. Допоможіть молитвою, репостом!!!! Хто,чим може!!! Заради всього святого!!! Врятувати діткам батька!!! Він захищав Всіх Нас!!!! Навіть 20,50 чи 100 гривень можуть відігравати важливу роль у спасінні молодого життя. ПОДАРУЙТЕ ЖИТТЯ 5355280016459669 Карта матері. Світлана Гриценко Номер телефону матері 0638323066 Проявіть Співчуття ВІН ЗА ВАС ВІДДАВАВ ЖИТТЯ НА ПЕРЕДОВІЙ .