UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я знаю, треба показати що мінімум рік в стосунках
-
Друзі, інформація для всіх тих, хто хоче летіти через Лондон Хітроу ( дзвонив тільки, що до іміграційної служби аеропорту та в посольство Британії, а також до перевізника British Airways i Polish LOT ). Всі вони підтвердили, що якщо у вас резервація на ОДНОМУ білеті ( тобто ви купили білет у одного перевізника сполученням наприклад Варшава - Лондон - Калгарі ), то транзитна чи інша віза вам не потрібні, оскільки ви не будете забирати свій багаж і виходити із транзитної зони аеропорту, вас відвезе транзитний автобус у термінал, звідки буде наступний рейс. Але, якщо ви купили окремо квиток наприклад у Polish Lot чи British Airways до Лондону, а звідти окремо WestJet до Калгарі, то така пересадка не буде рахуватись транзитною, оскільки вам треба буде пройти паспортний контроль, забрати багаж і ще раз його зареєструвати і відповідно для цього вам буде потрібна транзитна віза, яка коштує 77£.
-
Тому що вже набрали людей
-
Посилання не працює. Як зареєструватися?
-
Знайомий їздив минулого тижня. Зробив швидко,багато людей не було
-
Да, так и есть. Из моих знакомых с визой только мы летим в ближайшее время, остальные на всякий случай сделали
-
Подходят ко всем телефонам, мы покупали самый лучший bell сейчас он помесячно стоит 50 доларов но он действует по всей канале и у него самый лучший тариф 20гб на месяц и по истечении этих гб ещё и безлим идёт, плюс вам как первым покупателям должны сделать подарок или беспроводные наушники или блок питания к надским резеткам
-
Чи є тут хто їздив до нашого українського консульства та робив продовження терміну дії паспорта для себе або дитини. Поділиться досвідом К долго там то робити. Я так розумію що то треба їхати стояти в черзі без запису
-
12 лет сыну ходит в Grade 7
-
uucalgary.com/blog/otrimannya-nominaciyi-po-alberta-express-entry-stream Это айтишное, но смысл +/- тот же