UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вам написали, що потрібно відпрацювати і тут 6 місяців, то не потрібно. Потрібно влаштуватися в Калгарі теж на таку посаду і збирати документи на подачу. На жаль, не підкажу в якій саме групі ФБ, але я бачила пост дівчини, що розповіла свою історію, вона влаштувалась на роботу тут і одразу подалась на ПР, бо є 24 міс досвіду по такому ж НОКу в Україні
-
Школяр. Але не проходить….
-
Є надія,що продовжать куает
-
Якщо ви відкриєте пошук,то тут буде сотні таких же повідомлень . Або чекати,або дзвонити на гарячу лінію
-
Я не знайшла там про українців) можете, будь ласка, кинути посилання конкретно на фінансову допомогу новоприбулим українцям? Може я недогледіла)
-
Доброго вечора, де краще дізнаватись коли проходять ярмарки вакансій ,?
-
Добрий вечір. Підкажіть, чи у всіх виходить зараз приєднати дитину, коли подаєте на одноразову допомогу? (3000+1500$). Пише, що невірні дані. А якщо я вважаю, що вірні, то дзвонити їм. Поки не додзвонилася. Хтось проходив реєстрацію через телефон, чи як подати, щоб пройшло.
-
Могу поделиться из опыта покупок волмарт США на форварда, пару лет назад покупался с зарегистрированного кабинета нормально, потом, как многие сайты США перестал покупаться, но у меня только укр карты(моно и приват) и последние заказы проходили только гостем и виртуальной долларовой картой, если покупаете канадской картой ,то странно, попробуйте гостем ,без аккаунта, трек номер на почту всё равно придёт)
-
Зараз вам посилання закину в особисті
-
Вы можете самі подати заяву без соц працівника
-
Скоріш за все від банку карти залежить. Наприклад, я ніде не можу оплатити турецькою картою,навіть на Амазоні
-
Хмм, у меня тут ведро завалялось 😂