UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня 😉 Я прилітаю з родиною у Калгарі 25 березня .Та хочу запропонувати привезти вам ліки з України або невеличкі пакунки (звісно за гроші 😂😂😂) Я порядна людина ,у мене відкритий аккаунт з номером телефону .Також у профілі вісить посилання на мій власний канал (Наразі займаюсь перевезенням людей та української продукції до Румунії .) Так ви можете зрозуміти що мені довіряє більше 800 людей. Якщо щось треба ,пишіть замовлення у дірект 😉😉😉 Гарного вечора вам 🥰🥰🥰 *Поділіться з тими ,кому це може бути корисним 😉
-
И в скаме написала:)))
-
Та підкажіть ,у яку гілку краще додати це оголошення?
-
А, и вот я продлевал FE в ноябре, и у меня не спрашивали бенефиты. Только Notice of assessment. Подозреваю, просто работник такой попался
-
Зрозумів,дякую за інформацію. Буду надіятися що встигнемо.
-
Доброго дня 😉 Я прилітаю з родиною у Калгарі 25 березня .Та хочу запропонувати привезти вам ліки з України (звісно за гроші 😂😂😂) Я порядна людина ,у мене відкритий аккаунт з номером телефону .Також у профілі вісить посилання на мій власний канал (Наразі займаюсь перевезенням людей та української продукції до Румунії .) Так ви можете зрозуміти що мені довіряє більше 800 людей. Якщо щось треба ,пишіть замовлення у дірект 😉😉😉 Гарного вечора вам 🥰🥰🥰 *Поділіться з тими ,кому це може бути корисним 😉
-
Непосредственно они же не связаны, просто сейчас его продлевают на основе бенефитов. Вспомни, письмо от соцработника надо было раньше
-
Це також входять і медичні бенефіти?
-
Всім привіт! З початку березня буду шукати свіжо збудований таунхаус з гаражем, частіше за все це околиці міста, орієнтовна ціна таких 2400-2600 (3-4bd, 2+ba). Шукаю тих кому теж цікавий такий варіант щоб зняти на декількох людей в ідеалі на 3х або можливо пара і +1, стать і вік значення не мають, просто попередньо поспілкуємось в zoom щоб просто розуміти наскільки нам буде комфортно. В ідеалі хтось з ІТ щоб були спільні інтереси) Пишіть в приватні, наразі хоча б зібрати зацікавлених.