UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Цікаво, а чому не можна мати водійське посвідчення і ID?🤔 Я якраз маю і те і інше, до того ж видане в одному реджістрі При тому, що коли змінювала водійське посвідчення, дівчинка запитала, чи подавалась я вже на ID, на що я відповіла, що, так, кілька днів тому. І це не завадило їй обміняти мені водійське посвідчення на канадське🤷♀ (тільки не питайте, чому маю і те і інше. Скупі та дурні люди платять двічі)
-
Конгрес Українців Канади - відділ Калгарі закликає приєднатись до мітингу та ходи в неділю, 7 квітня, з 13.30 до 15.30. Стартуємо від пам'ятнику Жертвам Голодомору. Закликаємо канадський уряд сприяти тому, щоб Україна отримала більше систем ППО для захисту українського неба, більше контроля над складовими для снарядів та дронів (щоб раша не могла використовувати для виробництва), більше тиска на міжнародне товариство щодо дотримання Римського статуту (щоб країни-підписанти статуту не шукали, як обійти його та дозволити пуйлу приймати участь в міжнародних зустрічах). Приходимо самі та приводимо друзів! Разом до Перемоги!
-
100$
-
Или просто первое фото паспорта плохое получилось:)
-
Beltline. Я і сусідки по квартирі пʼємо із крану. Вони канадки, кажуть що норм. Я в магазин ходжу пішки, тому на разі влаштовує.
-
Кувшин-фільтр, який прибирає запах хлорки ну і кальцій; для приготування- вода з-під крану. Доречі, одного фільтра вистачає на два місяці.
-
Дякую
-
Можна посилання на сайт? Тоді інше питання, і що мені робити з ID? Чому реджістрі так працюють, я навіть не питаю😂
-
Як варіант. Тільки що подивилася, дійсно трошки засвічене. Хоча до цього проблем не було
-
Дякую
-
Ок, знайшла
-
Про види водійських посвідчень почитала, про заборону мати те і те, не знайшла🤷♀
-
Продамо ліжко з матрасом, розмір Twin. Ціна 100$ за все. Забирати в районі центральної бібліотеки Калгарі. Ліжко у розібраному стані, що значно легше для перевезення.