UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Bhd: Sell car Chevrolet Malibu 2011 with mileage 331,241 km Active state of Alberta.( AB-BOS ACTIVE) Engine 2.4 liters The car starts and drives (but there are extraneous sounds in the engine) I add a video of the work . The price is before the minimum bargaining. Продам автомобіль Chevrolet Malibu 2011 року з пробігом 331 241 км Активний стан Альберти (AB-BOS ACTIVE). Двигун 2.4 літра Автомобіль заводиться і їде (але є сторонні звуки в двигуні) Додаю відео роботи . Ціна вказана до мінімального торгу.
-
Продам каркас ліжка 100 cad
-
@stoner_ministry душнила detected
-
Можливо Ви неправильно переклали? Я надсилала діючий ворк перміт додатково.
-
Та ні, там дуже просто написано: You are expected to provide a COPY of your passport with your electronic application. Мене просто здивувало, що я завантажувала, але просять знову. Але я зараз думаю, що дійсно якість могла бути не дуже
-
Доброї ночі! Підкажіть будь ласка, якщо летиш з Канади (Калгарі) до Франції (Париж), то чи треба в аеропорту Франції ставити якісь штампи про те, що ти вибув з Канади, чи щось таке? Я про таке ніде не чув, але жінка сьогодні полетіла і людина в аеропорту налякала її якимись штампами, котрі у Франції потрібно поставити в якійсь організації... Чи є таке? Чи то просто щось лівого понарозповідали? Дякую!
-
На сколько я знаю, то такого нету. Тк, вьезжая в ЕС статься штам страны в которую человек въезжает или выезжает.
-
Та може, не знаю. В нас все одно ж безвіз. Може й штамп по прильоту, щоб відлік часу пішов у 90 днів. Тоді це хоча б логічно. Але я думаю його просто офіцер як раз і поставить, котрий буде документи перевіряти при виході. Коли з України виїзджали, то на кордоні Польщі наче ставили штампік якийсь.
-
Я хз, есть ли такой просто)
-
Может это просто штамп прилета в Евросоюз?
-
Якщо ви летите до будь якої країни, їм байдуже як ви виїхали із іншої, їм головне, щоб ви законно заїхали в їх країну і виїхали теж законно, у вашому випадку Франція. Штам із Канади вони перевіряти не будуть.