UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Звісно якщо ви хочете в цій країні жити і залишатися але умови у кожній країні ЕС різні тому повторюся в третій раз все на офіційному сайті еміграційної служби країни в якій ви хочете бути
-
Якщо закінчилася то тоді вас після 6 місяців автоматично видаляють з балансу, тому треба проходити первинний процесс з постановою на облік з самого початку 👍
-
Мені приходить по 5-6 пропозицій на день, але складається враження, що то дурна трата часу, бо майже на кожну позицію проходжу якесь тестування, і треба переписувати резюме під кожну позицію окремо((( Купа часу - результату - 0...
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто складав теоретичний іспит з водіння для того щоб перейти на 4й клас? Наскільки він був складний і, можливо, як ви готувалися до нього?
-
У мене не питайте питайте у Ірини чи Ирины тьфу треба рот помити бо москальську мову вимушений бук використати 🤣🤣🤣
-
Доброго дня! Є тут хтось хто розуміє в темі NOC? В мене є питання, буду дуже вдячна якщо хтось допоможе🙏🏻
-
Доброго дня, Чи е тут клуб по сапах? Або івенти? Коли потепліє звісно :)
-
В Німеччині наприклад зняли недавно обмеження для українців по працевлаштуванню - мова не потрібна, це шок для всіх других біженців які сидять в Німеччині по Asyl , і не можуть йти на роботу
-
Я поганого нічого не відповів я навіть не образив нікого , агрессії нуль , треба трохи простіше бути ось і все 🤪🤣 я думаю в Чехію вона точно не повернеться 🤣 ну мені так здається , ну можливо для до друзів як турист 🌚
-
Є в центральній бібліотеці в даунтауні, на станції Боуволей коледж виходите, і забиваєте "бібліотека", там 150 метрів пройти від станцій. В бібліотеці є ігрові майданчики, заняття з волонтерами, зони для ліплення, малювання, конструювання, скакання і спускання з гірок.
-
Заповнювала стандартне резюме з Indeed, перерахувала навички просто Але вже нагуглила, що треба більше вказувати свої досягнення і користь для компанії, то переписала детальніше Якщо хтось в тому розуміється, і може переглянути чи все нормально, буду дуже вдячна😊
-
В інші гілки