UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я просто хочу сказати, що не забувайте, що до 14го року у нас панувало москальське кіновиробництво. А після 14 за 10 років ми мали ковід, війну на сході і вже 2 роки повномасштабної. В таких умовах складнувато розвиватись
-
Синевiр и Штольня :-)
-
Даже не подумала об этом😨спасибо Но все необходимые поля заполнены были
-
Кто подписывал документ в adobe acrobat и может помочь с данной проблемой?🙏 (Не работает кнопка подписи в форме 5710😢)
-
Какая цена сейчас?
-
доречі, а є якийсь регіональний номер Файдо?
-
але воно є і на Файдо, просто цього не знають ані робітники Сіті Холу, ані офіс Файдо в Оттаві куди веде гаряча лінія
-
Просто питання (риторичне), якщо Шауі і Файдо сателіти Роджерсу, то чому знижка має працювати лише на Роджерс? 🤔 Хоча це мінус Сіті Холу бо в тому папірці нема жодної інфи
-
Просто як зазначив Дмитро, багато хто питає за знижку, але сьогодні в тому ж відділенні мені сказали шо я перший хто, за то спитав....
-
Також сказали шо різні інші програми, але я за то вже не питався бо мав не багато часу сьогодні
-
Це техніка з вітрин, зазвичай нова, але без пакувальних стикерів. Можна брати
-
Принаймі я дізнався про те, що disability document дає 10 баксів знижку на ваш тариф. Можна замовити знижку по Фаєр Ентрі, просто у випадку з Фаєр Ентрі вам потрібно буде міняти сімку (не знаю навіщо, так сказали) а по disability discony Вам автоматично підключать знижку