UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я вам більше скажу, шо ані в Сіті Холі, ані по телефону Файдо (Оттава) про це не знають. Треба шукати на місці де в Файдо офіс (відділення) і йти туди
-
Але я повторююсь., треба питатися які в них є програми. Не факт шо Фаєр Ентрі - центр всесвіту
-
-
Там просто в них і по Фаєр Ентрі, і програма підтримки доходів,і програми для людей з обмеженнями. Це варто питати в них, принаймі вони Вам допоможуть з заявкою.
-
Робітниця пояснила що в Фідо є декілька різних програм, в тому числі окремих від Фаєр Ентрі. Ви берете свої документи і запитуєте в робітника Фідо. Як вона пояснила, в них багато різних департментрів зі своїми приколами. Вона попросила мій телефон з поштою і з мої пошти відправила в один з департментів лист - Hello! I am a Ukrainian Fido customer, I was informed of your accessibility discount by a Fido Rep. Далі пишете про конкретну програму My name is _____ My phone number(s) on the account #номер акаунту are: Номер телефону & другий номер якщо їх декілька Thank you І документи, в залежності від програми
-
Продам Матрац Queen Size. В ідеальному стані + наматрасник 100$
-
Дуже дякую