UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт.Продаю Автомобіль Nissan Versa .Пробіг 191 тис. Коробка автомат. Active статус✅ 🟢Причина продажу: купували зі знайомим на двох ,менше року тому(за 5500$ з пробігом в 183 тис.),але в кінці місяця закінчується контракт на квартиру і розʼїжджаємось . ⚪️Що робилось : міняли масло на 188 тис. Міняли моторчик пічки,бо там ще заводський стояв. 🟠Машина в хорошому стані і не має проблем в середині.По кузову є момент (видно на фото),нам нарахували 250 $ за ремонт.В нас підземний паркінг і в попереднього власника вона стояла на підземному паркінгу.Є 2 комплекта шин - зима і літо ,вони в досить хорошому стані .Розхід на 100 км - 8 л.Є круїз контроль🫶🏻 🔘Ціна : 4600 з невеликим торгом біля машини
-
Чи має хтось контакти нотаріуса, який міг би підтвердити, що мій родич має громадянство Канади і є дійсно моєю родиною ? Потрібен для офіційного підтвердження на піар.
-
Всім привіт! Віддам контракт на оренду: - Студія з 1 липня вільна, до початку 1 Травеня (контакт цей на рік ) можливо подовжити) - місячна оплата 1340 $ CAD - інтернет 45$ і світло 35$, вода входить у аренду - є паркінг за окрему доплату. -депозит 499$ - адреса 700 9 St SW компанія Boardwalk - 1 спальня - 1 санвузел - пральна і сушильна машина в будинку за окрему плату - без меблів
-
доброго дня! мене цікавить, але повідомлення вам не відправляються( напишіть мені будь ласка
-
Віддам матрац безкоштовно (для однієї людини),майже новий
-
Добрый день , підкажете до кого можна звернутися з питанням оформлення довіреності , потрібен нотаріус в Калгарі)дякую
-
Сдам комнату в SW . Все условия для проживания. Хорошая транспортная развязка. В стоимость входит коммуналка и интернет. Цена 850. Сроком не менее 2-х месяца.
-
Привіт, якщо когось цікавлять права 4 класу, допоможу, звертайтесь в особисті
-
Добрый вечер в связи с переездом хотим попробовать пересдать с 1-го июля townhouse in Forest lawn 1103 44th Street SE, 2 комнаты, 2 (туалета) один с ванной, кухня, подвал, балкон и месяц назад обновили забор. Если нет то просто откажемся от контракта 1695 плюс комуналка 250-350 в месяц по разному, интернет 68 депозит был у нас 1495. Стиральная машина/ сушилка
-
Привіт, в клінінгову компанію, де я працюю шукають людину на лаундрі(на прання) Вакансія з безкоштовним проживанням у Кенморі Житло надається на офісі компанії - це буде окрема кімната, кухня там є, туалет теж, здається є навіть меблі. Це житло повність безкоштовне. на зміну з 3 pm до 11 pm Суть роботи: потрібно буде прати білизну, складати її в сумки, відокремлювати брудну, яка не відіпралась і тд. Потрібно водійське посвідчення та знати англійську на комунікативному рівні Зп 17 на годину Офіційне працевлаштування За подробицями в дірект.
-
Поняла, спасибо)