UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
дуже дякую. Це уже буде платно 100 +155 CAD?
-
Здам просторий 2х кімнатний бейсмент, кухня, вітальня. Одна спальня низька, інші кімнати на рівні першого поверху. Мебльований повністю. Мікрохвильова піч, електро-чайник, тостер. Якщо потрібно, залишу постільну білизну та рушники. Між станцією Lios Park та Sait. Паркувальне місце для машини є біля будинку. Застава - 700 $ (повертається після виселення). Вартість для 2х осіб - 1400 $. Інтернет, комунальні послуги включені. Для некурців і без домашніх тварин. Усі питання в особисті повідомлення.
-
Усім привіт! Мене звати Марія, я вчитель англійської мови з 5 річним досвідом. Набираю до себе на заняття 2 учнів (провожу уроки по одинці та групами (2 учнів)). Готую до іспитів, допомагаю освоїти англійську мову з нуля, або покращити ваш рівень англійської мови. В мене є група з відгуками, де я підготувала людей до тестів CELPIP, IELTS Пишіть мені у особисті, буду рада допомогти ✨
-
Добрый день, у вас в компании есть открытыми позиции?
-
Продамо дитячу люльку Стан нової Має функцію вібрації Маленький матрас та простирадло теж включно 20$
-
Продамо дитячі підгузники Розмір 2 Huggies (запаковані) 74шт Pampers (запаковані) 42шт Pampers (розкриті) 21шт Та ще на додачу ) За всі 20$ Забирати район Glamorgan
-
Я граю
-
шукаєте роботу в 2025? зроблю/перероблю вам резюме, пишіть в приватні повідомлення або ставте реакцію на це повідомлення! ціна: домовимось! час виконання: дуже швидко (до 24-х годин; або до години якщо горить!) бенефіти: — гарне форматування (даю в .pdf і в .docx) — нічого лишнього, лише під вашу позицію (або позиції) — карʼєрна консультація (входить у вартість: де шукати і як шукати роботу?) — кавер леттер макет роблю під вас і позицію (або позиції) — перероблюю і роблю зміни! (в межах розумного)