UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Терміново перездається кімната з особистою ванною кімнатою в двох бедрумній квартирі в Даунтаун. Кімната здається лише жінкам. Контракт буде дійсний до 31 березня з подальшою можливістю заключення нового контракту. Заїхати можна вже зараз. Орендна плата 1285$ (+ електроенергія, інтернет за бажанням). Депозит 750$. Адреса: 510 12 Ave SW Дозволено проживання з домашніми тваринами (+ 50$ на місяць). В будівлі є паркинг, дві зони відпочинку з безкоштовним WiFi, барбекю зона, басейн, спортзал, більярд, симулятор гольфу. В квартирі є пралка і сушилка, повністю облаштована кухня. За детальнішою інформацією пишіть в приватні.
-
З радістю повідомляю, що знову відкритий набір на безкоштовне навчання для українців у Калгарі з CLB 0-4 з розвитку навичок, необхідних для працевлаштування у Канаді: - створення резюме за канадськими стандартами; - стратегія пошуку роботи; - англійська для проходження співбесіди; - канадська робоча культура. Курс триває 3 тижні у вечірній час (пн-пт 17-21). Мова - українська. Старт групи у січні 2025 Навчання проходить у класах офісу CCIS (downtown) Реєстрація за посиланням forms.gle/LAfcKB62Nehbcvgr5
-
Добрый вечер Ищу любую подработку с графиком с 8:00-13:00 Если есть у кого то предложение, с радостью рассмотрю
-
Как-то нужно их просить специально упаковать или просто как fragile?
-
Всем привет! Продаю зимнюю обувь, размер 35 (4,5). Надевала всего один раз, причина продажи — не подошел. Цена: 60 долларов. Также продаю новые детские угги, размер 32. Цена: 25 долларов. Пишите, если заинтересованы!
-
Підкажіть будь-ласка. Після проходження медичного екзамену новий WP без обмежень по медицині дать з такими ж датами тільки без обмежень, чи на 3 роки з дати видачі? для мене це важливо так як я приїхав після 31.03.24 та не можу продовжити не 3 роки WP як ті хто приїхав до 31.03.2024
-
Підкажіть будь-ласка. Після проходження медичного екзамену новий WP без обмежень по медицині дать з такими ж датами тільки без обмежень, чи на 3 роки з дати видачі? для мене це важливо так як я приїхав після 31.03.24 та не можу продовжити не 3 роки WP як ті хто приїхав до 31.03.2024
-
09/березня/2027
-
ще у 2022 році. Просто приїхав пізно
-
це маєте на увазі подаватися 1) по зняттю обмеження по медицині чи 2) подаватися на продовження на 3 роки типу ніби я прибув до 31/03/24