UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Таке питання. У березні підключився до домашнього інета від телуса за $65 з купою додаткових для мене непотрібних сервісів як то секьюріті та ТВ. Зрозумів що цей інет не для мене та відключився продожв 12-13 днів. Агент стверджував, що якщо щось не влаштовує то можна впродовж 21 дня відключитися зазначивши причину що саме не влаштовує і це буде закриття акаугту і не потрібно буде сплачувати якись штрафи. Учора знайшов на пошті у спамі два листи від General Credit Services Inc. >2nd Notice Regarding your Account at General Credit Your TELUS Home Services account has been cancelled. We've appreciated your business. As of today, your balance owing is $111.60 . Please pay your balance today to avoid being referred to a collection agency and potentially impacting your credit rating. If you have questions or concerns about your bill, please call us at 1-888-811-2500. If you have already made a payment, or made payment arrangements, we thank you and please disregard this message. Sincerely, The TELUS team. Invoices are due upon receipt. Late payment charges of 1.5% compounded monthly (18.0% per annum) will be applied if payment is not received by the due date shown on your invoice(s). Що з цим робити, знову витрачати купу часу на цей телус який раніше був вирачений на підключення, потім відключення, тепер я так розумію що потрібно телефонувати по цьому номеру на наступному тижні та з'ясовувати що це?
-
t.me/JOIN_THE_WINNING_PROCESS t.me/JOIN_THE_WINNING_PROCESS t.me/JOIN_THE_WINNING_PROCESS
-
Повинно бути ок
-
Кровать, тумба, комод, дзеркало - комплект 150 доларів Мікроволновка - 30 доларів Стіл + 4 стула - 150 доларів Крісло - безкоштовно (забрати можна зараз) Мангал разом з балоном - 50 доларів. Забрати можна 27-29 числа. Бронь позицій за 30-50 доларів. Обговорюється. Продаж в зв'язку з переїздом.
-
Ви праві Потрібно дзвонити в телус і виясняти ситуацію На жаль, таке є тут😢 Я собі відключила з 3го дзвінка
-
Не думаю, шо за 12ть днів стільки нарахували 😅 Але краще при дзвінку кажіть мол ви давно відключили сервіс, а вам приходять біли, шо це таке…
-
Дивно що я отримав такі листи не з домену телуса, а з іншого [email protected], також адреси для відповіді знаходяться у іншому домені наприклад [email protected]
-
Може бути і скам, але краще перестрахуватися- бо це кредитна історія
-
Навіть краще 👍
-
Перездамо свій контракт на двокімнатну квартиру: 2500/місяць, входять всі комунальні послуги та одне паркове місце в будівлі. - Spring Willow Street SW - Будівля 2024 року - Має чудову систему вентиляції та кондиціонер. - Є безкоштовний фітнес зал. - На даху будівлі зона для відпочинку. У кожній кімнаті свій гардероб та ванна кімната. Так що це можливість для оренди друзям навпіл!