UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ціна дуже ок якщо це стара версія (не слім) але скоріш за все такої ціни нема, багато скаму, якщо аккаунт з 2024 року зроблений - 100% скам, якщо просять передплату щоб потримати для вас - теж скам, якщо все ок, можете сміливо брати, продасте за 400 швидко, але сумніваюсь що реальна ціна, на 350 можете навіть не дивитись.
-
Истину глаголишь
-
Та я бомж, откуда у меня деньги, живу под мостом сити холла
-
Що вигідніше вам - залежить від ваших потреб (гігабайти, роумінг в тд). Але процедура оформлення стандартна: приходе у магазин, обираєте телефон, обираєте тариф і там одразу пише щомісячну оплату включаючи обраний тариф. Перевіряють кредіт скор і телефончик ваш, і ви клієнт оператору на два роки 🤘🏻 На жаль, тут ви не можете обрати на скільки брати розстрочку, або одразу 100% платите або на два роки
-
Упсі, не знала 🫣
-
ДЖЕЙМС БОНД ТЕПЕРЬ ЛЮБИТ ПЕРЦЫ: Дэниэл Крэйг на первом фото драмы Queer Луки Гуаданьино Картина расскажет историю Ли (Крэйг), который живёт среди американских студентов в Мехико, выживая за счёт дохода от неполного рабочего дня и пособий, который получают военнослужащие. Главный герой крайне застенчив и не уверен в себе, но он по НЕЯСНОЙ причине преследует молодого человека по имени Аллертон. Крэйгу пророчат номинации на самые крупные награды этого сезона!
-
Нет денег
-
Ахахаха, тогда лучше на крек
-
У меня есть приставка сони 4