UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Передаю контракт на оренду 2-кімнатної квартири з однією ванною кімнатою і відкритим парковочним місцем за будинком. Район CRESCENT HEIGHTS. Початок з вересня. Умови оренди: без тварин.Ціна 1750$ + світло 80$ За детальною інформацією пишуть в приватні повідомлення
-
Я сразу не понял, что речь об ФБ аккаунте, а не PSN )
-
Rocky Mountain Brazilian Jiu Jitsu 6419 Bowness Rd NW, Calgary, AB T3B 0E6,
-
Оголошення уже не актуальне!
-
Я взяла новий телефон у @Vlada_Slizko . Але я переходила на нового оператора. Раніше у мене був чатр 50 дол в місяць за 8 ГБ, тепер за 45 дол в місяць у мене айфон 15+ роджерс 65 ГБ .Тобто ще дешевше оплачую ніж просто за Чатр
-
Напишіть мені в особисті Я працюю з мобільними операторами і можу допомогти з цим☺️
-
Тоді це не розстрочка оператора, це буде фінансування від сторонньої компанії. плюшки від фінансування дає саме оператор, тому вигідно брати на 2 роки Це якщо говорити про телефони
-
Я не угадал:-(
-
Btw, мне кажется по нику, что мы из одного города)
-
Подскажите какие то секции бокс, джиу джитсу или айкидо на South East. Заранее спасибо
-
Перездаємо свій контракт 1 bedr. ( договір до 1 квітня) Квартира повністю мебльована, розташована на 7 поверсі, за адресою 519 17 avenue SW ( до C-train 15 хв.пішки) Вільна з 25 серпня. Ціна 1800 cad.+ світло, можна з тваринками +25 саd. Всі питання пишіть в приватні.