UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Написала в пп
-
Eсли вы ищeте дoпoлнительный дoход в удaленном фoрмате, тoгда я прeдлагаю вaм тaкую вoзможность, тoлько для сoвершеннолетних лиц.Кoму интeресно писaть мнe в личныe сoобщения
-
Догляд за різними домашніми улюбленцями, вигулюю собак. Pet Sitter & Dog Walker 🐕🐈⬛🐇🦜🦔🐁🐠🐢 Available in NW/Downtown Calgary! Offering reliable care for all kinds of pets—from hamsters and hedgehogs to fish, bunnies, and more! Let me help keep your pets happy and healthy while you're away. 🌟 What I Offer: • Dog walking • Pet sitting (any type of pet) • Personalized care and attention 📅 Availability: Flexible hours to suit your schedule. 📍 Location: Serving NW/Downtown Calgary communities (other locations upon agreement). 💲 Rates: • Dog walking: $20 (30 min) / $30 (1 hour) • Puppy rate +$7 • Drop-in Visit : $30 • Pet boarding (small pets only, no cats or dogs): $30 • Bathing +30$ • House sitting: $50 / night Got questions or special requests? Send me a DM today! Thank you! 😊
-
Суперстор.
-
Прeдлaгaю пaссивный зaрaбoтoк в нoвoм прoeктe. Удaлeннaя сфeрa, дo чaсу врeмeни в дeнь, c любoй тoчки мирa. C кoмпьютeрa/тeлeфoнa, тoлькo oт 21+. Интeрeснo? + в личныe.
-
Добрий день. Не знаю, чи в правильну групу пишу, але в мене питання з приводу застосунку Дія. Може хтось зможе мені пояснити проблему. Встановила застосунок Дія місяць назад перебуваючи в Канаді через свій український банківський аккаунт. Підтягнуло всі документи окрім закордонного паспорта. Паспорт виданий в 2019р. Написала в підтримку Дія, але поки тиша. Може хтось розуміє, в чому може бути проблема? Дякую
-
ПЕРЕЗДАЄМО СВІЙ КОНТРАКТ ⚠️ВІЛЬНИЙ з 15 СІЧНЯ ⚠️ СІТОН! 2 bedroom + 2.5 bathroom Шикарна локація! 2хв сплешпарк,дитячий майданчик, YMCA, суперстор, банки, заправки, кафешки, догпарк, 2 баскетбольних майданчиків, лікарня і багато іншого НАШ Контракт до 1 червня : 2300$ + комунальні, далі можете продовжити оренду Детальні фото і відео вишлю в приват, кому цікаво пишіть 🌷
-
Может кто-то передает контракт примерно середина марта. Танхаус или дюплекс. Интересует. Напишите в лс
-
Здравтствуйте, предлагаем сотрудничество с стабильной месячною прибылью! Возможность совмещать с основной сферой занятости. До 2-ох часов в день. Онлайн формат. Подробности в личном чате.
-
Привіт! Шукаю роботу в Калгарі помічником електрика, Electrician Apprentice (Installer, Technician, Residential або Construction) або Electrical Panel Assembler. Маю досвід роботи з електричними панелями, читання електросхем, використання інструментів та дотримання протоколів безпеки й стандартів якості. Вмію виконувати монтаж проводки, встановлення та підключення світильників, а також інших електричних компонентів, таких як реле, трансформатори та автоматичні вимикачі. Готовий виконувати базові завдання під керівництвом досвідченого майстра, швидко навчаюся новим процесам і легко адаптуюся до роботи в команді. Протягом 6 місяців працював Concrete Finisher Helper у Калгарі, що дало мені цінний досвід фізичної праці та розуміння місцевих робочих процесів. Освіта: • Диплом зі встановлення та обслуговування автоматизованих систем (контрольно-вимірювальні прилади та автоматизація), Україна (оцiнено WES). Відзначаюся високою фізичною витривалістю та прагненням розвиватися у сфері електромонтажу. 📞 +1 (403) 371-7897 ✉️ [email protected]
-
Вітаю друзі! Пропоную вам смачний творожний сир. Це саме той сир, який ви могли придбати в Україні на ринку у тієї самої продавчині, яка робила, на ваш смак, один із кращих сирів. З мого сиру , готуючи сирники, я майже не додаю борошно, манку…, завдяки чому, сирники не перетворюються в «борошники» чи «манники». В мене гарні ціни ($19/кг), тому що бажаю, щоб якомога більше людей мали змогу собі дозволити готувати та смакувати смачні страви із такого звичного для нашої кухні продукту. Жирність сиру 9-10% 📩 Для замовлення звертайтеся в приватні повідомлення. Впевнена, ви залишитесь задоволені. Також є у продажу: йогурт(1л- $3,20), сироватка(4л-$1,00). Всі продукти 100% тільки натуральні, без консервантів, без загущувачів, без підсилювачів смаку. Район Downtown З турботою про Ваше здоровʼя! 🫶💓