Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 518.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    S L
    wrote on last edited by
    У полякїї можна купити бочкові огірки, капусту та оселедець. Треба попросили продавчиню в них ті бочки стоять в хододильнику
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    vneschotnyi6
    wrote on last edited by
    Они могут не пустить если они только не осведомлены об этом в Варшаве. По сути не важно вообще какими ты самолетами летишь. В Англии проблем нет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    vneschotnyi6
    wrote on last edited by
    Все на усмотрение офицера. В идеале это просто в аэропорту суетится. Типо много так случаев когда человек незаконно в Англии оставался жить. А так в целом да можешь
    1 Reply Last reply
    0
  • t183086234T Offline
    t183086234T Offline
    Andrey
    wrote on last edited by
    Є ж топік пошук житла😉 t.me/uu_calgary/49466
    1 Reply Last reply
    0
  • t333851508T Offline
    t333851508T Offline
    Liza🌸
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, шукаю сусідку для спільного проживання. Заселитися можна будь-якого дня 2бедрумний бейсмент Район NE (недалеко від "Marlborough Mall") Через дорогу від будинку аптека, невеликі продуктові магазини та бургер кінг, також в 10ти хвилинах ходьби тренажерний зал та запрвка 4 хвилини,максимум, до автобусної зупинки 35 хвилин до Downtown автобусом, на машині 13 хвилин Спокійно та тихо На місяць з однієї особи 525$+ комунальні Якщо комусь стало цікаво напишіть мені в особисті повідомлення😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t428421257T Offline
    t428421257T Offline
    prubniak
    wrote on last edited by
    NE біля мальборо молл🙂🙂🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина Ігорівна🇺🇦
    wrote on last edited by
    Чи відвідує хтось курси англійської мови в Center for newcomers?
    1 Reply Last reply
    0
  • t617996598T Offline
    t617996598T Offline
    Svetlana Zakharenko
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t617996598T Offline
    t617996598T Offline
    Svetlana Zakharenko
    wrote on last edited by
    Всім Здрастуйте шановні! Є велика комфортна кімната зі зручностями, для пари , коштує 1000$ подробиці у приватні смс
    1 Reply Last reply
    0
  • t1435572783T Offline
    t1435572783T Offline
    Sofiia Sadovska
    wrote on last edited by
    Привіт ! ФБ має наступні групи - де ви можете також знайти роботу : Calgary Jobs www.facebook.com/groups/887490744607005/about Calgary Cash And Temporary Jobs www.facebook.com/groups/1362566593783243 Alberta, Canada Jobs Hiring www.facebook.com/groups/albertacanadajobs/ #job
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    @am0nshi Патрон, а де тут вітка про творчість? У мене напад графоманства, а хтось уміє фалоси у виді журавлів аквареллю малювати, а ще хтось Каліопу з Евтерпою мордує . Га?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    Трохи про психологію. Я якось в музеї одного поважного універу за товстелезним куленепробивним склом побачив маленьких барвистих жабок. Нє, ну такі милі створіння і такі кольорові, що хочеться макати в них пензель і творити образотворче мистецтво, чисто як Архип Іванович Куїнджі, славний своїми знаменитими переливами кольорів. Але, як ви вже здогадалися після мого опису характеристик скла, - не все так просто. Жаби ці лютєйше ядовиті, і навіть сама мерзенна теща з найпохабнішого анегдоту курить на призьбі самосад. Ну добре, тропічні жаби, то не наше, то не характерне, грець з ними. Візьмімо карпатську саламандру - плямиста, цікава, чорно-жовта як дортмундська Борусія, але знов таки ядовита, хоча і далеко не настільки, і, якщо нею очі не терти, то нічого і не буде. А якщо взяти, до прикладу, звичайніську українську ящірку (рід Lacerta, клас Reptilia), яка бігає під ногами, коли ви корову на випас женете, то готовий битися об заклад, що ніхто з вас не зможе її намалювати, не зазирнувши в буржуазний гугель - непримітна, невиразна, занадто для нас звична. Порівняймо, скажімо, лева і корову. Лева всі поважають, казки пишуть, на гербах зображають, дітей називають, хоча мало того, що від нього ніякої користі людині, так воно, гі..., що й вкусити може. А корова, рідна наша минька, яка нам все життя дає молоко, а потім ще і, волею карми, м'ясо - не удостоїлася аналогічного ажіотажу. Одні лише молдавани, дай їм бог здоров'я і стругурашу, зобразили її у себе на гербі та й то встидаються признатися, пишуть що це не корова, а потужний тур. Йоу, люди, при всій повазі... Йон-Воде Лютий, який з своїми гайдуками мотлошив турків, жив 500 років тому... Але вернімося, до левів, саламандр і корів. Я це все до того, що те, що в природі яскраве і на перший погляд захоплююче - дуже часто являється нашим противником, а те, що буденне і непримітне, як правило, нам близьке. Так само і з людьми (далі буде).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Castleridge NE
    1 Reply Last reply
    0
  • t183086234T Offline
    t183086234T Offline
    Andrey
    wrote on last edited by
    Спiлкувався з millerlawfirm.ca/about-us/ . Менi дуже сподобалось, все по полицям зараз у головi. Смiло можу радити. Засновниця українка, яка вже довгий час живе тут. Домивився з ними з приводу iнтервью, буде зйомка на наступнiй недiлi. В мене вже 23 питання є вiд нашого ком’юнiтi та найпоширенi з якими звертаються до них. Якщо бажаєте, можете додати свої. Також, нашi друзi з церрви St. Stephen Protomartyr Ukrainian Catholic Church  планують лекцiю з приводу PR. Поки анонса ще в них не було, але я знаю що вони вже знайшли мiграцiонного консультанта для цього.
    1 Reply Last reply
    0
  • t468574486T Offline
    t468574486T Offline
    Den4ik Metkiy
    wrote on last edited by
    учитывая какая тут полиция не опаснее чем в Украине, просто нужно держаться по дальше от сомнительных и не опрятных людей.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Uncle Manson
    wrote on last edited by
    Типичный козерог!(с) :-)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cortes