UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Они могут не пустить если они только не осведомлены об этом в Варшаве. По сути не важно вообще какими ты самолетами летишь. В Англии проблем нет
-
Все на усмотрение офицера. В идеале это просто в аэропорту суетится. Типо много так случаев когда человек незаконно в Англии оставался жить. А так в целом да можешь
-
Доброго вечора, шукаю сусідку для спільного проживання. Заселитися можна будь-якого дня 2бедрумний бейсмент Район NE (недалеко від "Marlborough Mall") Через дорогу від будинку аптека, невеликі продуктові магазини та бургер кінг, також в 10ти хвилинах ходьби тренажерний зал та запрвка 4 хвилини,максимум, до автобусної зупинки 35 хвилин до Downtown автобусом, на машині 13 хвилин Спокійно та тихо На місяць з однієї особи 525$+ комунальні Якщо комусь стало цікаво напишіть мені в особисті повідомлення😊
-
Чи відвідує хтось курси англійської мови в Center for newcomers?
-
Дякую
-
Всім Здрастуйте шановні! Є велика комфортна кімната зі зручностями, для пари , коштує 1000$ подробиці у приватні смс
-
Привіт ! ФБ має наступні групи - де ви можете також знайти роботу : Calgary Jobs www.facebook.com/groups/887490744607005/about Calgary Cash And Temporary Jobs www.facebook.com/groups/1362566593783243 Alberta, Canada Jobs Hiring www.facebook.com/groups/albertacanadajobs/ #job
-
Трохи про психологію. Я якось в музеї одного поважного універу за товстелезним куленепробивним склом побачив маленьких барвистих жабок. Нє, ну такі милі створіння і такі кольорові, що хочеться макати в них пензель і творити образотворче мистецтво, чисто як Архип Іванович Куїнджі, славний своїми знаменитими переливами кольорів. Але, як ви вже здогадалися після мого опису характеристик скла, - не все так просто. Жаби ці лютєйше ядовиті, і навіть сама мерзенна теща з найпохабнішого анегдоту курить на призьбі самосад. Ну добре, тропічні жаби, то не наше, то не характерне, грець з ними. Візьмімо карпатську саламандру - плямиста, цікава, чорно-жовта як дортмундська Борусія, але знов таки ядовита, хоча і далеко не настільки, і, якщо нею очі не терти, то нічого і не буде. А якщо взяти, до прикладу, звичайніську українську ящірку (рід Lacerta, клас Reptilia), яка бігає під ногами, коли ви корову на випас женете, то готовий битися об заклад, що ніхто з вас не зможе її намалювати, не зазирнувши в буржуазний гугель - непримітна, невиразна, занадто для нас звична. Порівняймо, скажімо, лева і корову. Лева всі поважають, казки пишуть, на гербах зображають, дітей називають, хоча мало того, що від нього ніякої користі людині, так воно, гі..., що й вкусити може. А корова, рідна наша минька, яка нам все життя дає молоко, а потім ще і, волею карми, м'ясо - не удостоїлася аналогічного ажіотажу. Одні лише молдавани, дай їм бог здоров'я і стругурашу, зобразили її у себе на гербі та й то встидаються признатися, пишуть що це не корова, а потужний тур. Йоу, люди, при всій повазі... Йон-Воде Лютий, який з своїми гайдуками мотлошив турків, жив 500 років тому... Але вернімося, до левів, саламандр і корів. Я це все до того, що те, що в природі яскраве і на перший погляд захоплююче - дуже часто являється нашим противником, а те, що буденне і непримітне, як правило, нам близьке. Так само і з людьми (далі буде).
-
Спiлкувався з millerlawfirm.ca/about-us/ . Менi дуже сподобалось, все по полицям зараз у головi. Смiло можу радити. Засновниця українка, яка вже довгий час живе тут. Домивився з ними з приводу iнтервью, буде зйомка на наступнiй недiлi. В мене вже 23 питання є вiд нашого ком’юнiтi та найпоширенi з якими звертаються до них. Якщо бажаєте, можете додати свої. Також, нашi друзi з церрви St. Stephen Protomartyr Ukrainian Catholic Church планують лекцiю з приводу PR. Поки анонса ще в них не було, але я знаю що вони вже знайшли мiграцiонного консультанта для цього.
-
учитывая какая тут полиция не опаснее чем в Украине, просто нужно держаться по дальше от сомнительных и не опрятных людей.
-
Типичный козерог!(с) :-)))
-
телус 60$ 150 скорость