UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ми знайшли, але не купували. Лише вибрали підходящу дату і рейси. А купували в телефонному режимі. Диктували свої дані оператору авіакомпанії ( приблизно 50 хв була розмова) Так було з Westjet. В Austrian airlines ми подзвонили, купили квиток, а потім продиктували їм номер бронювання і вони додали кота туди. На пошту прийшов квиток для кота. Бо як я розумію в них обмежені місця для тварин на борту. І спочатку треба дзвонити, а потім купувати.
-
Доброго дня усім . Підкажіть будь-ласка : якщо летіти до Торонто через Монреаль ( я знаю що ворк перміт оформити треба у першому аеропорті , то питання чи у Торонто літак прилітає у міжнародний термінал де є можливість отримати допомогу чи у внутрішній термінал , якщо у внутрішній то треба йти з термінала до терміналу )?
-
А що означає DD required в оголошенні?
-
Десь 80 евро +/- за чемодан.
-
Привіт, підкажіть де купити технічну сіль, щоб посипати тротуар під будинком?
-
Хтз тоже 🙋🏼♀️
-
Добрый день! Прилетаю в Калгари 2 марта:) Ищу того, кто мог бы приютить меня на 2 недели🙏 Конечно не бесплатно) Если у кого-то есть возможность - отпишите, пожалуйста, в личные Там и расскажу за себя🙈 #rent #оренда #аренда
-
У нас в волмарте продаётся
-
Доброго дня! Передивилась закріплене відео, але не знайшла нажаль відповіді на своє питання(( Хто знає, у випадку продажу нерухомості в Україні, чи підлягають оподаткуванню в канаді отримані кошти? Чи вважається доходом, якщо ці кошти буде поміщено на рахунок в канадському банку?