UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Биани и баста 😅
-
Я еще особо не поняла, недавно прилетела , но вроде неплохо ) Не хватает крутого общения и тусовок 😁🤙🏼
-
Доброго дня.дайте будь ласка пораду з вивчення мови.я з сім'єю прилітаємо до калгарі в середу.рівень мови по суті 0.з чого починати в плані вивчення мови.йти спочатку на безкоштовні курси від уряду Канади чи краще спробувати розмовні групи ? Одним словом ваші думки ...))
-
Так
-
Здравствуйте! Налогом в Канаде не облагается. По приезду сюда, вносите в декларацию сумму. У иммиграционного офицера. Потом деньги в канадский банк на дебетовую карту.
-
Не думаю, що хтось підкаже. Все залежить куди зможе влаштуватися, особливо зараз, коли роботу набагато тяжче знайти. Йому може пощастити та влаштується одразу в якийсь готель мережі Маріот, та матиме (наприклад) 30$/год, а можуть нікуди не взяти, бо нема місцевого досвіду роботи та перший час працюватиме в маленькому закладі за 15$/год. Все дуже індивідуально
-
Будь ласка підкажи що треба взяти з собою чого не можна купити?
-
Дякую))
-
-
Всем доброго дня. Кто владеет информацией, поделитесь. Если человек сдал биометрию в Праге, а потом уехал в Украину, то как ему можно послать на вклейку визы и получить обратно, свой паспорт? Обязательно ли слать именно по месту сдачи биометрии или можно к примеру в Варшаву? В личку
-
Супер 👍🏼дякую за інформацію