UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Это наверное кому как повезёт. Я тоже не договаривался и меня приняли. Хотя говорили, что нужно писать наперёд
-
Я бы сказал даже очень, но он преподавателей зависит
-
Наші воїни найкращі❤️ Бавовна TБ 🇺🇦 ← Приєднатись | Запропонувати новину
-
Добрый день, вчера познакомился с человеком в Канлупсе, ищет себе сотрудников на drywall с знанием английского, если заинтересованы, можете скинуть мне резюме, я ему перенаправлю. Резюме на английском, человек жаловался что ему часто на родном языке присылают и он не понимает Send resume to: [email protected] #work #робота
-
Це поки теорія. Про практику ми дізнаємося набагато пізніше.
-
ПаП тест жінкам роблять сімейні лікарі. Все інше - він дасть направлення
-
Канадська освіта. Що я можу сказати? Вона побудована так,щоб кожна дитина відчувала себе успішною. Не знаю,як в молодших класах,але в старших це явно прослідковується і думаю,що батьки підлітків мене підтримають. Ми знаємо,що не всі діти схильні до математики, не всі можуть прекрасно оволодіти фізикою/ хімією, але у них є здібності в інших предметах. Тому в старшій школі дитина може вибрати рівень предмету і бути в ньому успішним. А не так як у нас. Індивідуальний підхід, але контрольні , самостійні одинакові для всіх дітей і оцінювання одинакове. В Канаді дитина може вибрати рівень математики нижчий ,але отримувати по ньому високі бали , заате вибрати , наприклад, англійську мову вищого рівня чи програмування,чи спорт. Не беріться судити европейську/американську/ канадську освіти не будучи компетентним в цьому.
-
Семейный врач вас по вашей просьбе отправит на сдачу онкомаркеров! Так что общайтесь
-
Свежее - в филиппинских/китайских магазинах; Солёное/копчёное - Калинка, Европейский магазины
-
Где ?
-
Сала тут полно 😝
-
Подивіться рейтинги освіти по країнах. Вам стане все зрозуміло ☺
-
Согласен, важно еще будут ли возвращаться, мы для себя видем будущие наших детей только В Канаде или Штатах, поэтому для нас важно что бы дети были частью общества Канадцев а не эмигрантов, или тех кто тут временно.... Смотря какие цели такой и подход, все правильно
-
Я бы не касался этого вопроса и трёхметровой палкой:-) Никто ничего не знает и ничего точного не скажет!