Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 528.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t470909560T Offline
    t470909560T Offline
    Kirill Kievskiy
    wrote on last edited by
    Добрый день! Скажите, пожалуйста, кто оформлял ежемесячные выплати - отпишите мне в лс:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t421332626T Offline
    t421332626T Offline
    personazh
    wrote on last edited by
    Друзі , що скажете про останні новини що чоловікам на облік потрібно вставати ? Що будуть робити ті , хто забезпечує свої родини в Канаді ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t746602009T Offline
    t746602009T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Так, я з вами абсолютно згідна. Дитина повинна бути щасливою, а не замученою в школі, а потім в дома ще уроки з 5 предметів. Чи має вона знати стільки в 5 класі, це чудове питання. Просто знаю, що для багатьох батьків важливо знати наскільки відрізняються знання по тій самій математиці в Канаді і Україні, тому що планують повертатись в Україну. Тому і написала, що якщо порівнювати знання 5 класу тут і в Україні, то в Україні діти знають більше. Ось і все 😊. Дякую, що ви не токсичні 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan T
    wrote on last edited by
    Та да, це 2 різні системи - у нас ти маєш знати все, але потроху, а на заході навпаки - ти маєш вибрати галузь, і вже в ній розвиватись. І остання імхо краща, бо дитинство то дійсно дуже важливо
    1 Reply Last reply
    0
  • t5774875969T Offline
    t5774875969T Offline
    Vladislav Mykhailenko
    wrote on last edited by
    Лично как для нас ( если говорить это не токсично ) цена за то что в пятом классе знает ребёнок больше математики, который не хочет идти в укр школу никогда )) испытывает стресс и стресс родителей на одной чаше, и довольный бегущий в школу ребенок с отсутствием стресса и отсутствием стресса у родителей и выполнении дз с другой стороны перевес очевиден, и главное что мы для себя увидели и ответили на вопрос а нужно ли знать столько математики в 5 классе ? В Украине считают да, весь цивилизованный мир считает нет )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t746602009T Offline
    t746602009T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Так, часом не хочеться відповідати в чаті, бо хтось щось не так зрозумів і почалось)) Дитина знала англійську мову лише зі школи, але перед приїздом в Канаду я десь 1-2 місяці займалась з ними самостійно, ми читали, писали, говорили на прості теми. Вона не була супер підготовлена, але базу мала і тому за місяць вже спілкувалась майже вільно з дітками і вчителями. Великим плюсом було те, що майже все вона вже проходила в математиці та інших предметах, і тому мала можливість легше адаптуватися. Вдома спілкуємось лише українською.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5774875969T Offline
    t5774875969T Offline
    Vladislav Mykhailenko
    wrote on last edited by
    Лично я не токсичен )))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan T
    wrote on last edited by
    Я так помітив коли щось кажеш, що розходиться з думкою інших, одразу включається токсік і конфронтація) Мабуть, через те що це все в текстовій формі, і відбувається міскомунікація, на відміну від живого спілкування. У вас дитина як швидко вивчила англійську? Вдома нею спілкуться, чи лише українською?
    1 Reply Last reply
    0
  • t746602009T Offline
    t746602009T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Не сприймайте будь ласка це як негатив від мене. Я задоволена канадською школою дитини. Я не вирішила так, я вела до того, що в 5 класі наші діти знають більше в математиці, та інших предметах. Інша програма. Ось і все.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Роман Андрійович
    wrote on last edited by
    Доброго дня, знаю хорошого викладача з математики в онлайн школі, кому цікаво можу поділитися контактом😊🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t5774875969T Offline
    t5774875969T Offline
    Vladislav Mykhailenko
    wrote on last edited by
    А почему вы решили уровень ниже в Канаде ? Кто сказал или определил этот уровень ? Запихивать в Ребекка ненужные и не релевантные знания в Украине это значит уровень выше ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t746602009T Offline
    t746602009T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Рівень по знанням нижчий в порівнянні 5 класу в Канаді і нас. Але для мене це не мінус, дитина приходить не замучена, а задоволена. Дітей 2-3 рази на день виводять на двір, вони бігають, граються, ліплять сніговиків. Це набагато краще ніж сидіти цілий день в школі без свіжого повітря. До школи ходить з задоволенням чого не було раніше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1661630106T Offline
    t1661630106T Offline
    Anastasiia Maliuk
    wrote on last edited by
    Напевно мені просто пощастило)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5868280T Offline
    t5868280T Offline
    Anonymous🇺🇦
    wrote on last edited by
    Есть такое))) Особенно сала не хватает😅 Просто когда дома работаешь, то хоть что-то дома должно радовать ИТшный взгляд😂 По этому норм квартира, кофемашина и тд
    1 Reply Last reply
    0
  • t266627663T Offline
    t266627663T Offline
    Nik Galaev
    wrote on last edited by
    uucalgary.com/blog/otrimannya-vodiiskix-prav
    1 Reply Last reply
    0
  • t5575334403T Offline
    t5575334403T Offline
    Макс
    wrote on last edited by
    Друзі доброго дня. Де можна,в яких клініках здати аналізи на наявність/відсутність ракового захворювання?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория -
    wrote on last edited by
    Дякую всім за відповіді. Цікавила саме суб'єктивна думка на цей рахунок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5774875969T Offline
    t5774875969T Offline
    Vladislav Mykhailenko
    wrote on last edited by
    Наша старшая училась в школе в Украине (тут мы пока еще не пошли, пойдем через месяц когда будем на постоянном жилье) Так для нее школа это стрес, кучу всего задают, часто то что не нужно, уроков куча, просто пичкают всем подряд, при том, что УКР школа у нас считалась авторитетной А как она делала уроки по 3 часа каждый день 2-й и 3-й клас и как нервничала мама это просто жесть.... Тут подход другой важно осознать это, и понять философию образования а она простая в начальной школе не нужно пхать в ребенка невпихуемое когда ему это в этом возрасте не нужно... Это стрес для родителей, стрес для ребенка постоянный Полностью согласен с комментом выше не крадите детство у детей, у нас совок или постоветчина крала детство но тут точно не стоит ))) Да и в целом подход к образованию другой важно с этим разобраться, мамаши привыкшие в Украине выбивать из ребенка знания и пхать невпихуемое думают, что тут плохое и недостаточное образование...
    1 Reply Last reply
    0
  • t178173361T Offline
    t178173361T Offline
    Слава
    wrote on last edited by
    Well said
    1 Reply Last reply
    0
  • t5774875969T Offline
    t5774875969T Offline
    Vladislav Mykhailenko
    wrote on last edited by
    Да таких отзывов очень много не нужно спрашивать в чате как вы оцениваете школу и образование тут, это субтективно возьмите рейтинги образования и рейтинги школ мировые и посмотрите, что Канадские школы уровень образования ТОП уровень школ в Украине по МЕЖДУНАРОДНЫМ СТАНДАРТАМ ДНО
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags