UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, підскажіть будьласка. Заповнюю анкету по програмі CUAET. В дитини немає заграну, є тільки свідотство про народження. В графі National identity document of the applicant вказую свідоство про народження ❓чи потрібно це свідотство перекладати? Бо в мене тільки оригінал
-
Дякую
-
В реєстрований багаж скільки завгодно. В ручний до 1 літра, але не більше 100 мл кожна річ. Деякі аєропорти (наприклад, Варшава), то тільки те що поміщається в 1-літровий пакет. А туди поміщається не так багато. Вже майже 2 роки такий прикол. Брала пакет ІКЕА 1,2л, то хоч трошки більше можна покласти, в їхній взагалі мало вміщається.
-
Помню что вопрос по страховке и цене был. Все это я уже узнал позже. Все надо было вытаскивать из этого продавана прям или потом просто сам уже нашел инфу. Не говоря про наличие авто. Фраза «ну вы как точно решите - тогда мы вам скажем что есть» - меня не сильно устраивала)) В Европе я приходил и четко знал цену, что туда включено и тд. Тут - жопа)
-
Страховки как таковой у них нет, есть защита от бампера к бамперу, она стоит 28 или 30$ в зависимости от класса авто А по поводу наличия авто это крайне сложно что-то сказать точно Машины приходят и уходят за 10-15 минут Никто не сможет гарантировать конкретную модель или марку, только размер авто
-
Дуже дякую. Вже з'їздили в найближчу. Чекали не довго . Лікар оглянув і сказав іти додому чекати дзвінка від фармацевта! Підскажіть будь ласка скільки часу зазвичай чекати??? Бо хотілось би вже почати лікувати.