UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Airbnb
-
Привіт, Можна летіти через Лондон?
-
Hello everyone) ми з сім’єю ( я , мій чоловік та двоє наших дітей 6 та 7 років) прилітаємо до Калгарі в п’ятницю 3 березня. Ми були б дуже вдячні, якби ви могли прийняти нас на деякий час (або надати тимчасове житло). Або ми могли б орендувати житло у вас. Ми шукаємо тимчасове житло на термін до одного місяця, наш бюджет - близько $500 CAD (ваші пропозиції обговорюються). Будемо дуже вдячні за будь-яку інформацію та поради. Гарного дня☺️
-
В цій групі такі ж нюкамери як і ви. І 500 Кад для житла однієї людини замало,в середньому 800-1000 за кімнату. Для вашої сім'ї потрібно 2 бедрум,якщо діти одностатеві і 3 бедрум,якщо різностатеві. Ціни від 1500 дол без комуналки
-
тут наврятли помогут. те, кто приехал в последнее время, даже когда нашли жилье, почти у всех стоит запрет от лендлордов о размещении в квартирах гостей сроком более 14 дней. То есть реально хості могут біть только владельці недвижимости. С учетом того, что много наших братьев приезжает и попадает к хостам на "2 недельки максимум месяц", а потом их выгнать не могут канадцы - то количество принимающих канадцев очень уменьшилось. В связи с этим советую не сильно надеятся, что вас 4 человека приютят за 500 кад на месяц. А реально понимать ситуацию и расчитывать на первое жилье за 2000-2500 кад на айрбнб.
-
Я дуже вибачаюся за пораду яку ніхто не просив, АЛЕ ви що серьйозно думаєте зняти вчотирьох за таку ціну???😮 подумайте, може чоловіку самому треба прилетіти , а потім вас забрати коли знайде житло і роботу хочаб . Я розумію що все індивідуально, але ж ви дітей з собою маєте, то відповідальні за них. Ми вчотирьох винаймали за 2000 , потім знайшли дешевше трохи. З таким бюджетом то тільки хостів шукать! І дуже швидко судячи по датах. 🙏
-
Наступне питання, для якої процедури просто необхідно мати постійний адрес проживання/орендувати постійне житло?
-
Привіт, підкажіть чи можливо робити SIN номер орендуючи тимчасове дитло на букінгу чи бнб?
-
Хелс карти,запису дитини в школу, банк карти,Бо вони посилають карти по почтi