UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора! Хто уже страхував житло, підкажіть будь ласка механізм дій. 1) Є точна адреса (не договір, а саме адреса. Бо в нашому агентстві ми маємо надати цей документ перед підписанням договору), з нею йти в страхову. Там є різні "пакети" послуг як я розумію (сума покриття)? Як ви обирали? 2) Чи можна наприклад оформити страховку в Калгарі, а сама квартира знаходиться в іншому місті. Можливо хтось знає?
-
Друзів, якщо хтось бажає хороший домашній інтернет, в доступній ціні, без зобов‘язань та контракту на кілька років та безкоштовним модемом, то дуже рекомендую OXIO інтернет. Сам підключив на днях, тішусь швидкістю та якістю. З моїм промокодом RAP016C Ви отримаєте місяць безкоштовного користування, і відповідно я отримую бонус. Якщо будуть питання пишіть в приватні повідомлення ;)
-
Тут правильна адреса 110 9 ave SW
-
Вы будете ехать в сторону Banff по трассе и увидите деревянные домики - вам туда. Это въезд в “national park zone”, возле окошка купите билет/parking pass. Можно одноразовый, но выгоднее на год. Действует по всей стране. Вы не пропустите, там будет череда машин
-
Доброго дня!👋 Мене звуть Дар'я, мені 27 років. Я живу в місті Калгарі. Я відповідальна та спокійна людина. Шукаю роботу на складі, фермі, в сфері клінінгу, якщо комусь потрібна допомога по господарству, то з радістю допоможу, можливо потрібен помічник для волонтерів - відкрита до нових професій. Я не розмовляю англійською, але вчуся. Маю досвід роботи на складі кондитерської фабрики, працювала в медичній клініці в адміністрації, також маю досвід роботи в ювелірній сфері. Відкрита до нових навичок та знайомств. Дякую за увагу! Гарного настрою👍
-
Дякую за інфо!