UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Жесть Мені так само летіти 🙇🏻♀️
-
Тоді ; 1.регістрація почалася десь в 9.45 на борт , дуже швидко 2. Сфотографуйте чемодани та квитки 3. Літак може запізнитись ( у мене так було ) 4. По можливості прорахуйте маршрут в аеропорту франкфурта , вам завчасно прийде смс якщо ви дану послугу активували , щоб знати куди йти чи бігти 5. Павербанки аккумулятори і комп не залишайте в чемодані , компанія може накласти штраф
-
І взагалі чи дуже складно орієнтуватись? Бо знаю, що аеропорт дуже великий, а ще потрібно паспортний контроль проходити.
-
А можно детальніше про 4-й пункт?
-
Привіт, вам напевно треба було в аеропорту сказати що б вам ворк перміт видали на всі провінції в Канаді, бо зараз наскільки я розумію у вас написана та провінція яку ви вказували в анкеті. Як зарадити я не можу сказати, але у нас така сама проблема була то ми просили і нам його переробили)
-
подскажите пжлст, как зарегистрироваться в церковь святого Владимира? в смысле апоинтмент, на сайте зарегистрированы, но не дает никакую дату. Туда просто так, без записи, прийти нельзя?
-
Розкажіть будь ласка про умови в CIBC банку? Детально будь ласка
-
Зрозуміла, дякую)
-
ориентироваться не сложно, просто надо идти по стрелочкам и указателям. а вот очереди и сам путь из одного зала в другой может занять много времени
-
Хей, привіт! На які настолки тут збирають компанію зараз?)
-
Линия = телефонный номер
-
но как я поняла если у вас рейс вот-вот то можно подойти к офицеру и вас пустят на паспортном контроле в обход длинной очереди
-
У мене списали і зразу повернули чим зробили мені овердрафт,бо я на чекінгу сібса гроші не тримала
-
Ничего, если есть вопросы - тэгайте