UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подивіться на півночі магазин стоковий шекерс,там величезний вибір. Ще непоганий вибір в Віннерс, Маршалс
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, где можно купить или заказать электронку?
-
Вітаю спільното, моє ім'я Іван за освітою механік. Недавно прилетів в сонячне місто Калгарі тому ШУКАЮ РОБОТУ ГОТОВИЙ ДО БУДЬ-ЯКИХ ПРОПОЗИЦІЙ. Раніше працював в Польщі оператором навантажувача також маю досвід на фабриці, ще підробляв на автомийці та будові. Вмію працювати з різним типом інструменту. Відповідальний, швидко вчуся новому. У мене англійська на початковому рівні, зараз активно вивчаю. Буду вдячний за будь-яку інформацію чи пораду. Всім хорошого настою)
-
Vape Zone & Smokers Accessories (403) 243-6954 maps.app.goo.gl/u49mQAqmD93ff8Lq5?g_st=ic
-
Нет, тенант иншуранс это если у тебя ноут из дома сперли
-
РЕНТГЕН ДЛЯ МІГРАЦІЙНОЇ МЕДКОМІСІЇ БЕЗ ХЕЛС КАРТИ( БЕЗКОШТОВНИЙ) 1. 751 3rd Street SW, Калгарі #417 рентген 2. 187, 96Ave NE#21
-
Кому потрібно здати кров. Можна без запису. 8120 Beddington Blvd NW, Calgary, AB T3K 2A8, Canada
-
Добрий вечір! Є важливе питання, сіли заповнювати Gst/Hst і думаємо що туди вписати з приводу сімейного статусу. Писати що живемо разом як в “living common low” чи просто «single” бо ми не розписані проте живемо разом. Головне питання чи буде це якось впливати на tax return?
-
Ви можете звернутись до Centre Street North Medical Clinic, мед.огляд 120$ (це зі знижкою для українців) але за попереднім записом. Скажіть по телефону, що ви українець та залиште ваш контакт вам наступного дня зателефонує україномовний координатор та запропонує, скоріш за все, прийти в найближчу суботу, коли клініка працює саме для імігрантів. maps.app.goo.gl/psVxjjgmcoZLtrKf6