UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт! Хто шукає можливість розпочати нову кар’єру - компанія, в якій я працюю, запустила онлайн курс Dental Office Administrator. Після проходження є можливість працевлаштування (у нас 22 дентал клініки в Альберті), з них 13 в Едмонтоні. У кого високий рівень англійської - можете переглянути інфо на сторінках: Інстаграм: instagram.com/dentalchoiceacademy?igshid=YmMyMTA2M2Y= Фейсбук: www.facebook.com/Dental-Choice-Academy-103095389394113/?mibextid=LQQJ4d
-
С 21.03 Есть комната для девушки/женщины без детей и питомцев , район Сетон . Бейсмент на 2 комнаты - пульт с управлением температуры ,новая стиралка и сушилка ,посудомойка , плита ,микроволновка , ванная ( с большим зеркалом) , вай фай от фирмы Telus . Домик уютный , хорошые хозяива - в жилье не заходят . Рядом наличие автозаправки/магазин. Так же в 15 минутах хотьбы Суперстор и разные арены вроде банков салонов и т.д Вся информация в личку.
-
Который сделает им меню, будет работать за официанта и только парт тайм. Круто чо 😅
-
Всем привет! Кто нибудь встречался с такой ошибкой при попытке зайти в личный кабинет CRA? Появляется сразу после ввода секретного вопроса.
-
Блу бьорд називається Можна з орендою авто, а можна окремо на свому авто просто урок Урок 2 год здається 125 додарів Плюс оренда якщо потрібно 95$ Але там такий інструктор, що якщо бачить що ви вмієте їздити, то ре їздять з вами 2 год Вчора на свому авто тренувався, то поїздили десь 30-40 хвилин Показала маршрут по якому буду іздиьи здавати Сказала що все ок, сказала основні нюанси, і я дав їй 60$ Якщо комусь потрібно більше практики, то вона буде іздиьи більше часу і більше уроків І ще потім до знайомого свого записала на здачу тесту
-
Маркетплейс сама нормальна тема Найбільше об‘яв на маркетплейсі Так, не завжди відписують, але авто багато До 7к купа авто Краще брати -1к бо ще на ремонт скоріш за все попадете, бо потрібно буде проходити перевірку на сто для підписання акту технічного стану І там потрібно бцде обов‘язково ремонтувати, бо якщо не пренесете цей акт, то будуть проблеми з страховою Є ще купа українців підборщиків, це вже окрема тема Є автоплощадки Можете ще пошукати на кіджіджі або авто трейд здається, але це об‘яви з площадок або аукціонів якихось
-
Да, только WP/SP выданы на три года, и далеко не у всех они закончатся до 03.31.25 В любом случае им надо как-то отсечь тех кто получил пермиты «на всякий случай» и тех кто действительно планируют и хотят остаться. Но опять таки, далеко не все достойные люди смогут набрать балы, даже с работой и языком. В Альберте или Манитобе миграция условно простая, но в ВС или Онтарио можно расчитывать, по сути, только на федеральный ЕЕ, а он далеко не всем под силу. Нет диплома и 45+, в жизни баллов не наберёшь. Поэтому, я думаю, можно расчитывать на какую-то временную программу для CUAET, но не думаю что это будет прям сильно просто.
-
Після одного року роботи фулл тайм, якщо мігрувати через провінцію. Тобто не проживання, а саме роботи. Це якщо дуже коротко.
-
Ну то орендуєте Не проблема Там нова хонда сівік В мене дружина на ній вчилась а потім і здавала ж на ній Тільки я так і не зрозумів чи коли вчишся ти платиш за авто чи ні Чи платиш тільки коли знаєш на ньому тест) Ну бо завтра здаю на орендованому цьому цивіку, то 70$ сказала за тест бейсік
-
Добрый вечер 🌇 Подскажите пожалуйста Вчера прилетели, получили WP Сегодня заполняю аппликацию на фин помощь. Не проходит. Пишет UCI не корректный. Я так понимаю, что нужно время на обновления базы IRCC или нужно звонить завтра узнавать? В общем это норм или не норм?🥹
-
Ви всерівно не можете відпоавити паспорти разом Потрібно окремо кожен паспорт відправляти Ми чекали для дитини візу 9-10 місяців
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка щодо вакансії в аеропорт куди звертатись. За спеціальністю може працювати в аеропорту після закінчення академії льотної