Привіт. Шукаю житло для оренди але не докінця розумію де буде краще ( перший час пересуватимуся по місту без автомобіля ). Підкажіть будь ласка райони в яких ви б не орендували житло і райони які б ви рекомендуєте орендувати житло
Так звідки ж ми знаємо де вам буде зручніше тоді?)
Ну а якщо серйозно, то дивіться на центр. Тут більше маршрутів громадського транспорту. Якщо не електричка, то автобус. І навпаки
Якщо без авто, то чим ближче до c-train, тим краще.
Та й не тільки до c-train, а взагалі до всього транспорту. Дивіться, щоб було зручно їздити до того місця, де буваєте найчастіше
Маю декілька MacBook Pro 2012 core-i5 500GB/4GB у гарному робочому стані. Супер варіант для кіно, праці, чи навчання. Гарантія 2 тижні. Ціна 150-165 в залежності від зовнішнього стану кришки, екрани без царапок. Район Чинук Молу
Добрый день. Я прекрасно понимаю что сейчас проблема с жильём. Хочу спросить может быть кто знает кто сдает квартиру однокомнатную. Подскажите пожалуйста. Нас двое я мама и взрослая дочь. До первого апреля надо съехать с временного жилья. Благодарю
если ваш бюджет не анлимитед то выбирать район сейчас не самая легкая задача с учетом что жилья свободного очень мало, как минимум на апрель. В мае может и появится
всем вечер добрый, у меня вопрос. купила билет Калгари-Лондон-Франкфурт-Варна. в Великобритании кто летал, и знаете ли нужна ли транзитная виза если время ожидания меньше 24 часов?