UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вы про иконы, думаю?)
-
Я наоборот хочу вас максимально успокоить. Вернее вашу девушку. Если это легко выделение кровяное - это может быть связанно с имплантацией эмбриона. ( 4 недели). Речь идет о небольшом кровянистом выделении. Прошу вас максимально взять себя в руки и не паниковать. Самое основное- сдать кровь на HCG .желательно несколько дней подряд. Если число/показатель растет- все хорошо и переживать не стоит. По поводу узи- просите, но срок очень маленький для вагинального узи. Советовать по поводу emergency…. Смотрите сами, возможно вам придется там провести очень много времени. Если выделения минимальные- возможно актуальнее с утра сходить на прием в walking . Тут принимать решения вам
-
вообще клопы это пипец какая проблема. там надо дезенфицировать весь дом целиком. ну и пока-пока вещи, ковры и матрассы
-
Величезний наплив має благодійна організація Калгарі, яка шукає місячні домівки для українських біженців ▫️Проблемою стає пошук житла для всіх українських евакуйованих, які приїжджають до Канади. ▫️Понад 130 тисяч українців прибули до країни за Канадсько-українською програмою авторизації екстрених поїздок (CUAET). ▫️А через нестачу житла Центр для новоприбулих розпочали пошук людей чи сімей для розміщення українських евакуйованих. ▫️Келлі Ернст, головний програмний директор Центру для новоприбулих каже, що нестача спричинена тим, що багато людей переїжджають до Калгарі через нижчу орендну плату порівняно з іншими великими містами, такими як Ванкувер і Торонто. ▫️В організації кажуть, що потрібно лише, щоб приймаюча сторона надала житло українським евакуйованим на один місяць, і це допоможе з оформленням документів, допомогою з поселенням та пошуком роботи. Українські евакуйовані платитимуть за комунальні послуги. 👉🏻Бажаючі можуть записатися тут.
-
Так тут і здають без меблів, окрім кухні (холод., пічка, микрохвильовка, пралка ( якщо повезе)). Але то таке(( в них сказали так було, жили норм, потім хтось з сусідів заселився, і почалось. Речі половину повикидали, інші на "карантин" у гараж нової будівлі (таунхауса) на 2 міс. То капец як послухати.😢