Ну я тому і написав - тре дивитись особливості та вимоги.
Але попадались об'яви, де набирали для догляду людей без бюрократії.
Але, так, треба цю тему вивчати. Но дефіцит тут існує у таких кадрах.
Що значить без бюрократії? Мені не попадались. Якщо це інша професія, наприклад клінінг, не факт що він підійде для отримання пр.
Він існує, але треба навчатись. А це гроші і час.
В вас як з мовою? Якщо погано, то вам все одно на кассу. Можна звичайно завернути це шо я вирішла спробувати щось нове і незвичне, challenge myself. Але є такий термін як overqualificated.
Так , обставини . Зруйноване житло втрата рідних ,
Чимось можете порадити ( робота наприклад ) те що мені допоможе , чи хочете всіх не задоволених важкою роботою вигнати ?
Наразі багато країн приймає українців, і вони усі різні, не подобається Канада вас тут не тримають. Більше скажу, вам на початках казали що це не программа для біженства ( гроші вам давати ніхто не буде). Усюди куди ми їдемо ми беремо себе.
Хм... Скажемо так. Я і мої знайомі хто відівчився, без сертифікату Health Care Aid не змогли потрапити до таких будинків. І це не "бюррократія" там повністю всьму вчать, а нюансів багато.
ДРУЗІ ПРИВІТ 👋🇺🇦
ПІДСКАЖІТЬ ДО КОГО МОЖНА ЗВЕРНУТИСЯ ЗА ЮРИДИЧНИМ СУПРОВОДОМ АБО ДОПОМОГОЮ В ЮР. КОНСУЛЬТАЦІЇ ?
Лендлорд просто життя не дає мені та ще одному українцю.
Також не повертає кошти українцям що з’їхали від нього до нас. Дуже дякую.
ДРУЗІ ПРИВІТ 👋🇺🇦
ПІДСКАЖІТЬ ДО КОГО МОЖНА ЗВЕРНУТИСЯ ЗА ЮРИДИЧНИМ СУПРОВОДОМ АБО ДОПОМОГОЮ В ЮР. КОНСУЛЬТАЦІЇ ?
ДРУЗІ ПРИВІТ 👋🇺🇦