UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Завжди знайдеться одна людина яка має «топити» за Канаду. Людина написала свою думку з ситуації яка сталась , а Ви почали його виганяти з країни бо йому щось не подобається чи він з чимось не згоден. Наскільки Ви задоволенні життям в Канаді , настільки ж Він чи Вона може бути не задоволений(на), і має на це право . Тож ведіть себе адекватно по відношенню до думки інших . Ви ж ніби в найбільш вільні і толерантній країні , тож й будьте толерантними по відношенню до інших
-
Декілька днів назад знайомий зняв 2 бед за 1400 і це був не єдиний варіант
-
Конечно нет друзья сняли 1800 с оплатой 2 месяца, нам в том же комплексе 2100 предлагают с оплатой полгода.
-
Я написала " вас хтось тримає?", ви собі щось додумали, я не виганяла, як якщо що виганяє тут імміграційна служба, а не я. А по факту не подобається країна треба не примушувати себе тут жити, а їхати. Толерантними до чого? Прикол у тому що отримання ПР оце челендж і далеко не усі його проходять, тому реально їхати зараз, і не паскудити життя собі тою ненависною Канадою.
-
Також про це думала. Як краще зробити. В підсумку- весь досвід показувала в резюме. Тільки останні півроку замінювала "під вакансію" (типу як почалась війна- я переїхала в ЄС і ось працювала за цією вакансією на яку зараз подаюсь в Канаді. Місяців 5). Ну і так під усі некваліфіковані посади-окреме резюме. А на співбесіді коли питали то просто казала "шукаю наразі низкокваліфіковану роботу, бо маю слабку англійську. Можливо з часом я зможу пройти навчання у вашій компанії і зайняти вищу посаду". Наче норм hr реагують
-
Вибачте що оффтоп. Але все ж, я вчусь з пілотом з Бразилії. Ця людина витратала наразі на тільки навчання 32 тис канадських, і має ціль іммігрувати по студенській программі, для цього йому треба ще знайти працедавця і роботу за фахом якій він закінчує (він вчиться не на пілота). Це 2 роки навчання, плюс треба сдати предмети вище 65% відсотків (а це як наша 4, це важко). І сам процес подачі на пр це 2 роки мінімум. Але тут сидять люди які абсолютно не оцінили, що реально діаспора для вас зробила. Ну таке, думки у голос.
-
вы когда спорите хоть районы называйте, чтоб было понятно в каком можно снять за 1400, а в каком только за 2100
-
Мой кейс был, что я указал все работы, на которых работал, даже вообще не связанные с той, на которую подавался тут, и меня взяли. Это, наверное, индивидуально сугубо. Но это и было в октябре, когда ещё не так с работой относительно тяжко было.
-
Це точно, ми не дорогі дивились і житло нормальне, але такий район що жах 😳. Вартість дуже відрізняється від району. Якщо без дітей то все одно, можна і в не дуже районі жити, на машині приїхав в хату заліз і все добре.