Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 519.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t114921013T Offline
    t114921013T Offline
    Dmitry
    wrote on last edited by
    Ну, тому і кажу - треба вивчати вимоги та рестрікшени по своєму фаху. Але фахівцю з "догляду" значно більше шансів щось знайти (чи адаптуватися, нехай і за грощі) а ніж продавцю / "менеджеру по перекладанню папірців в офісі" :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t737037936T Offline
    t737037936T Offline
    Natalia Romaniuk
    wrote on last edited by
    Завжди знайдеться одна людина яка має «топити» за Канаду. Людина написала свою думку з ситуації яка сталась , а Ви почали його виганяти з країни бо йому щось не подобається чи він з чимось не згоден. Наскільки Ви задоволенні життям в Канаді , настільки ж Він чи Вона може бути не задоволений(на), і має на це право . Тож ведіть себе адекватно по відношенню до думки інших . Ви ж ніби в найбільш вільні і толерантній країні , тож й будьте толерантними по відношенню до інших
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilu Time
    wrote on last edited by
    Не знаю. Але ж кажу, вони люблять підіймати при перепідписанні контракту. Сподівають вам не піднімуть. І тут закону що вони не можуть того зробити, я не знайгла в Онтаріо можна піднімати не вище 2,5% від попередньої вартості.
    1 Reply Last reply
    0
  • t338357806T Offline
    t338357806T Offline
    Ivan Pavlov 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Декілька днів назад знайомий зняв 2 бед за 1400 і це був не єдиний варіант
    1 Reply Last reply
    0
  • t769095028T Offline
    t769095028T Offline
    Mary🌸 Mary🪷
    wrote on last edited by
    Конечно нет друзья сняли 1800 с оплатой 2 месяца, нам в том же комплексе 2100 предлагают с оплатой полгода.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olek
    wrote on last edited by
    Мы в чужой стране и варварские методы думаю тут не оценят, оно того не стоит
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olek
    wrote on last edited by
    Ну особисто я б не затягував, якщо так погано, то поліціі все розповів, а там вони щось відповідно зроблять.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex C.
    wrote on last edited by
    Несчастный случай на стройке пробовали?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1351253558T Offline
    t1351253558T Offline
    Roma
    wrote on last edited by
    Есть свободная комната с 11 апреля, отдельная ванна, даунтаун (возле речки), с-трейн, тренажёрка, красивый вид, 1200$ только для одного.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilu Time
    wrote on last edited by
    Я написала " вас хтось тримає?", ви собі щось додумали, я не виганяла, як якщо що виганяє тут імміграційна служба, а не я. А по факту не подобається країна треба не примушувати себе тут жити, а їхати. Толерантними до чого? Прикол у тому що отримання ПР оце челендж і далеко не усі його проходять, тому реально їхати зараз, і не паскудити життя собі тою ненависною Канадою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t804180061T Offline
    t804180061T Offline
    Виталий
    wrote on last edited by
    Та хотілося з кимось хоч проконсультуватися що робити. Бо воно ненормальне. Судиться зі своєю жінкою, з дочкою за те що та кота забрала ) А саме українцям не повертає кошти і тд і тд
    1 Reply Last reply
    0
  • t414357863T Offline
    t414357863T Offline
    Andriana
    wrote on last edited by
    Ні, в мене все ок з мовою, з досвідом і з резюме. Але не хочу сидіти без роьоти і грошей, поки чекаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilu Time
    wrote on last edited by
    Треба вивчати свій фах і перекваліковуватись. Згодна з вами у цьому. І я поважаю усі професії, головне щоб по ним потім можна було отримати ПР.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    action attraction
    wrote on last edited by
    Також про це думала. Як краще зробити. В підсумку- весь досвід показувала в резюме. Тільки останні півроку замінювала "під вакансію" (типу як почалась війна- я переїхала в ЄС і ось працювала за цією вакансією на яку зараз подаюсь в Канаді. Місяців 5). Ну і так під усі некваліфіковані посади-окреме резюме. А на співбесіді коли питали то просто казала "шукаю наразі низкокваліфіковану роботу, бо маю слабку англійську. Можливо з часом я зможу пройти навчання у вашій компанії і зайняти вищу посаду". Наче норм hr реагують
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilu Time
    wrote on last edited by
    Я б сказала хочу попробувати щось, нове. Але чесно, мені з моїм досвідом з України ніхто не дивився у Тім Хортонсі, а потім кейтерінгу. Але в мене англійська була не дуже ))).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilu Time
    wrote on last edited by
    Вибачте що оффтоп. Але все ж, я вчусь з пілотом з Бразилії. Ця людина витратала наразі на тільки навчання 32 тис канадських, і має ціль іммігрувати по студенській программі, для цього йому треба ще знайти працедавця і роботу за фахом якій він закінчує (він вчиться не на пілота). Це 2 роки навчання, плюс треба сдати предмети вище 65% відсотків (а це як наша 4, це важко). І сам процес подачі на пр це 2 роки мінімум. Але тут сидять люди які абсолютно не оцінили, що реально діаспора для вас зробила. Ну таке, думки у голос.
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    вы когда спорите хоть районы называйте, чтоб было понятно в каком можно снять за 1400, а в каком только за 2100
    1 Reply Last reply
    0
  • t428421257T Offline
    t428421257T Offline
    prubniak
    wrote on last edited by
    не треба флудити є мільйон юридичних фірм в калгарі, шукайте на карті і вперед
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Uncle Manson
    wrote on last edited by
    Мой кейс был, что я указал все работы, на которых работал, даже вообще не связанные с той, на которую подавался тут, и меня взяли. Это, наверное, индивидуально сугубо. Но это и было в октябре, когда ещё не так с работой относительно тяжко было.
    1 Reply Last reply
    0
  • t380166728T Offline
    t380166728T Offline
    Shevchenko Nadiy
    wrote on last edited by
    Це точно, ми не дорогі дивились і житло нормальне, але такий район що жах 😳. Вартість дуже відрізняється від району. Якщо без дітей то все одно, можна і в не дуже районі жити, на машині приїхав в хату заліз і все добре.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags