UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
💎Уявіть собі, що у вас є можливість здивувати своїх близьких плиткою шоколаду, яка має не тільки чудовий смак, а ще й унікальну обгортку з вашим фото, текстом та втіленням всіх ваших фантазій! 💎Така шоколадка – ідеальний подарунок, який залишить незабутнє враження на День Ангела, День народження чи просто милий жест, щоб показати комусь, наскільки ви турботливі. 💎Я вкладаю своє серце та душу в кожну обгортку, переконавшись, що вона така ж особлива та унікальна, як і людина, яка її отримує. Отже, якщо ви шукаєте подарунок, який буде одночасно солодким і незабутнім, не шукайте далі! 🍫Подивитися деякі мої роботи можна за посиланням - www.instagram.com/roksaaart Не соромтесь писати в особисті повідомлення щодо будь-яких запитань🍒
-
Вот в этом магазине шо выше скинул . По 4.79
-
Diversified staffing services
-
Фрешко
-
You absolutely right
-
не факт что ребенок захочет учиться именно в Украине, так что неплохо иметь возможность отправить его в какой-нибудь иностранный вуз Ну если и не жилье то будет финансовая подстраховка для молодой семьи когда ребенок жениться/выйдет замуж
-
Я был на вайтхорс . Но думаю это никак не зависит
-
Читайте програми провинции и смотрите,какая вам больше всего подходит. Их не так много.
-
Підскажіть в якому це Фрешко?
-
Соглашусь, что проблема присутствует, иначе счастливых пар было бы больше.
-
Airbnb