UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ГДЕ ПОСМОТРЕТЬ ЧТО ПОКРЫВАЕТСЯ БЕНЕФИТАМИ? Интересует лечение варикоза лазером
-
Всем привет. Ищу молодых людей или семейную пару для совместной аренды жилья в даунтауне в 2 к. квартиру на 35 этаже. Желающим писать в личку или звонить по номеру 587-973-5416
-
У Oxio хорошие тарифы, дешевле чем в Телусе. Без всяких годовых контактов и тд Я пользуюсь и все мои знакомые тоже, но его не во всех домах можно подключить. На сайте Oxio вписываете свой адрес и тогда поймёте можно ли его у вас установить. Могу дать рефералку что б первый месяц бесплатно был
-
Чому ти розглядаєш жінку ,яка народжує дитину,як окрему одиницю? В 90% народжується дитина у чоловіка та жінки. Дуже малий відсоток неодружених жінок народжують для себе, бо вже більше немає часу чекати і вони ,як правило, укомплектовані вже повністю і квартирою,і машиною, і збереженням. Про % неблагополучних сімей тут мова не йде
-
Ми не говоримо про мам- одиночок, не розумію звідки ти це взяла. Ми говоримо в більшості про мам, чоловіки яких воюют чи просто не виїзді, і вони виїхали в Канаду і тягнуть все на собі,щоб дочекатися до приїзду чоловіка
-
Вам дается скидка за автооплату
-
Брал план на прямую, в начале апреля. Мне предлагали 20гб за 40 долл и 25гб за 45 долл. Просил первый план, 20гб за 40долл, но сейчас посомтрел в файдо эккаунте - там 25гб, и оплата соотвественно 45.95 +2.30 GST (что такое GST кстати?) Может я затупил и получил не тот план, фиг знает. ————- но в эккаунте вижу баннер: 20GB FOR $39/MONTH Add a loved one to your account today and they'll get 20GB for only $39/month after Automatic Payments Discount. At 4G LTE speeds. — то есть, возможно на него перейти. А что означает Automatic Payments Discount?
-
У вас є 90днів, щоб зробити медогляд(лікар, кров, флюрографія)
-
Віддам матрас та спрінг бокс( квін ) Район SW
-
Я взагалі не знаю,де дівчата черпають інформацію, але маю трохи досвіду. 3 роки працювала соц педагогом і 6 років вчителем початкових класів, тому сім'ї бачила різні. В 90 % це хороші сім'ї, які дбають про своїх дітей і намагатися все зробити для того,щоб діти мали що їсти,в що одягнутися , в чому і чим писати. У мене за 2 випуски не було ні однієї неблагополучної сім'ї,де б діти не мали що їсти і ходили б голі і босі. Коли працювала соц педагогом, то трохи надивилася на сім'ї алкоголіків і наркоманів, але,вибачте, це було сімей 15 з 700 учнів школи. І район в якому знаходилася школа вважався неблагополучним. Хто жив у Франківську, то мав чути про район Набережної- Надрічної. А те, що дівчатам зустрічаються по їх словах неблагополучні сім'ї, де діти в 💩 і їх немає за що годувати і даремно їх родили і ще й поливають грязюкою мам,які в Канаді пахають,щоб прогодувати дітей,поки чоловіки в Україні, то висновок напрошується сам, але краще промовчу
-
Віддам матрас та спрінг бокс( квін ) Район SW
-
Enterprise орендувала декілька разів все ок сподобалося необмежена кількість кілометрів
-
В додатку файдо