UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт ) маю питання стосовно зміни ворк пермит після медичного тесту, можливо хтось знає куди звернутися?
-
Та там фігню вкрав
-
в любом случае надо писать заявление о краже
-
Якщо ще актуально Альберта хелс сервіс санрідж сама лікувала там коли зуб спух і було безкоштовно для українців
-
І пише мені «і що ти мені зробиш.заходь в гості»
-
Всім привіт. Можливо хтось отримував тут переказ від Western Union? В якому банку чи установі? Дякую
-
Вдалося знайти?
-
Я как-то раз так и сделала, но в итоге найти нужное место оказалось непросто 😆
-
Нажаль по факту в реальному часі була в кількох...і їх там немає...
-
🤗 дякую
-
250 7 Ave SW, там возле рельс ситрейна будет линия магазинов и надо искать жёлтую вывеску с названием Money mart
-
Всім привіт! Мене звуть Микола🤩 і я дуже люблю кіно та його виробництво🎬. Шукаю однодумців та всіх, хто зацікавлений у цій сфері для так званого тут "нетворкЄнгу". Якщо ти відеограф🎥 і хочеш щось зняти – пиши, якщо в тебе є історії📝, які хочеться розповісти – пиши. Якщо актор(-ка)🎭 — пиши тим паче! Разом ми і свій Голлівуд🍿 збудуємо і підкоримо місцевий💪
-
Вечір в хату. Нагадую що через 12 днів буде перший в цьому сезоні масовий забіг - Calgary Marathon 2023, неділя 28 травня 2023 року. Де можна подолати/пробігти/пройти 5км,10км, 21км, марафон, 50км та навіть дитячий марафон (1,2км). Це також хороша спроба показати, які ми обєднані, незламні та готові підтримувати один одного. Цих вихідних ми будемо обговорювати, де буде наша зона підтримки для українців з музикою, прапорами та колою. Для тих хто планує зареєструвати та бігти/йти якусь з дистанцій я створив клуб "Ukrainian Unity Runners" до якого можна приєднатися та показати на скільки нас багато, оскільки по національності ніякого вибору немає. Я додам посилання для обєднання всіх в одну спільноту. Якщо виникнуть питання пишіть, буду пробувати вам допомогти. Я сам зареєструвався на дистанцію 10км і вас закликаю зареєструвати на дистанцію на яку ви готові. Нагадую що можна йти, цей старт це про задоволення! Тому готуємося, приходимо, підтримуємо один одного! Ми єдині, ви найкращі, ти особлийи/ва!!😊👍🇺🇦🇺🇦🏃🏃♂️🏃♀️🇺🇦🇺🇦
-
Всім привіт! Мене звуть Микола🤩 і я дуже люблю кіно та його виробництво🎬. Шукаю однодумців та всіх, хто зацікавлений у цій сфері для так званого тут "нетворкЄнгу". Якщо ти відеограф🎥 і хочеш щось зняти – пиши, якщо в тебе є історії📝, які хочеться розповісти – пиши. Якщо актор(-ка)🎭 — пиши тим паче! Разом ми і свій Голлівуд🍿 збудуємо і підкоримо місцевий💪
-
-
Підскажіть будь ласка гарного сімейного лікаря. У якого ще є місця. Дякую.
-
спасибо за ответ :) но я акцент делала на том что первая работа - Контракт, а потом перманент