UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я про хванчкару далеко в 90-х услышал от Антибиотика:-)
-
1. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 2. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 3. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 60 дол 4. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 45 дол МОЖЛИВА ДОСТАВКА!
-
Стеклянная тумба: height 76,00sm, width 30,00*42,00 sm. 40$ Деревянная тумба : height 60,00sm, width 43,00*38,00sm 30$ ПОЖСТАВКА ПОД ВИНО 1,04, width 40,00*40,00sm 30 $
-
Помню, как вчера А.. все уже закончилось. Пардон
-
Будильник ⏰ 25 $
-
Дарц + коробка 40 $
-
Всем привет! Меня зовут Галина, я мастер по пошиву одежды 👗👚👖🧥🇺🇦с большим опытом работы, живу в Калгари и работаю в ателье , предлагаю вам свои услуги на дому по приятным ценам
-
Настольная Игра в наличии 15 $
-
Открывашка -25$ Бокс для благовоний комплект 25 Плеер Олд стиль 25 Карты Олд стайл 25
-
Всім привіт , можливо хтось знає Україномовного або Польсько мовного лікаря офтальмолога
-
Привіт усім Підкажіть будь ласка, можливо хто запитував у консультантів або з власного досвіду знає, чи можливо іммігрувати якщо працював наприклад фул тайм контракт 1 рік а потім знайшов таку ж позицію з таким же ноком і продовжуєш працювати на тій же посаді фул там але уже на постійній основі і якраз в цей момент подаєш на PR?
-
Він повидаляв всі переписки
-
ну наверное идти в полицию
-
Друзі треба ваша допомога. Одне мудло арабське малолітнє обікрало мою сестру меншу і тепер шантажує її щоб віддати її ж речі він від неї вимагає хрен знає що. Я йому написала що піду в поліцію він мені хамить. Маю адресу і телефон. Хз що робити.
-
maps.app.goo.gl/FmMwR4Pmr62Mwt4T6?g_st=it
-
всё равно это решается через полицию