UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Давайте фидбек:-)
-
Товарищи, а как вы смотрите на то, чтобы переносить наши встречи с субботы на воскресенье? Просто по субботам ещё кто может работать+лето, пикники, выезды и т.д. Воскресенье можно с 12 до 6 как раз норм. Опросник сделаем, есть ли смысл?
-
скажіть будь ласка як ви записувались на appoinment до зубного? вже в четверту клініку дзвоню вони дуже гарно говорять, але як тільки дізнаються що маю бенефіти то кажуть шо вони full і дають номер до інших, інші кажуть шо мені треба буде заповнити якісь форми а потім вони дізнаються шо може покрити бенефітами а що ні - враховуючи те що я навіть сама незнаю що мені требуде робити просто болить зуб. Ви заповнювали якісь форми щоб піти до зубного?
-
Спробуйте на SE Macleoud Trail Dental. Я заповнювала заявку на їх сайті ввечері, зранку вже мені передзвонили і призначили дату візиту на консультацію. Приймають з бенефітами. Правда, перед початком лікування спочатку треба почекати відповідь від страхової компанії ( що саме вони зможуть покрити і на яку суму). Але також мені сказали, що при гострому болю можуть прийняти відразу, а питання зі страховкою та покриттям пізніше вирішать.
-
Всім привіт! У Koodo продовжується сезон найкращих тарифів! 39$ за 20 Гб, 50$ за 30 Гб та 62$ за 50 Гб. Пропозиція дійсна на нові активації. У Телуса супер пропозиції по новій лінійці Samsung, також є можливість отримати безкоштовні Samsung smart watch. Запрошуємо в наш магазин (ТЦ The Core, 2 поверх, Telus) на консультацію! 🤗
-
Вероятно следующие (после этих) выходные. Лимит будет 20-22 человека
-
@ellataxes
-
Можливо, хтось реєструвався на цей захід або хотів би зареєструватися: попросили надіслати інформацію, що захід переноситься на невизначену дату, але обов'язково відбудеться.