Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 539.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    это пугает и растраивает 😨
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Ну то більше для тих, хто дома працює і не юзає 100500 ГБ на міс
    1 Reply Last reply
    0
  • t659803307T Offline
    t659803307T Offline
    Anna Ouk
    wrote on last edited by
    Я тільки-но стала свідком неприємної ситуації у одному з Safeway: молоді хлопці українці (їх було четверо) вкрали стейки, поклавши їх ніби-то у сумку з іншого магазину, з якою зайшли в магазин. Їх засікли працівники сейфвею, коли ті вже проходили через каси самообслуговування, наробили шуму, але ті хлопці просто швидко втекли, вибігли на вихід і шукай вітер в полі. Дуже стало прикро і соромно за те, що це саме українці. Якщо ці хлопці є тут в групі, то я звертаюся до вас: Будь ласка, не крадіть, не робіть нашій нації погану репутацію. Скористуйтеся послугою Фудбанку, де ви можете безкоштовно отримати їжу. Але не крадіть отак безсовісно😔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Esim від 3HK тут самий популярний варіант. 35 гіг за $44, пакет на рік. Виюзав раніш, купив нову esim + Public Mobile за $15+ на міс для голосу та тексту
    1 Reply Last reply
    0
  • t659803307T Offline
    t659803307T Offline
    Anna Ouk
    wrote on last edited by
    Я тільки-но стала свідком неприємної ситуації у одному з Safeway: молоді хлопці українці (їх було четверо) вкрали стейки, поклавши їх ніби-то у сумку з іншого магазину, з якою зайшли в магазин. Їх засікли працівники сейфвею, коли ті вже проходили через каси самообслуговування, наробили шуму, але ті хлопці просто швидко втекли, вибігли на вихід і шукай вітер в полі. Дуже стало прикро і соромно за те, що це саме українці. Якщо ці хлопці є тут в групі, то я звертаюся до вас: Будь ласка, не крадіть, не робіть нашій нації погану репутацію. Скористуйтеся послугою Фудбанку, де ви можете безкоштовно отримати їжу. Але не крадіть отак безсовісно😔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    500 зл. з рентгеном
    1 Reply Last reply
    0
  • t467681759T Offline
    t467681759T Offline
    Vadym Dekhtiaruk
    wrote on last edited by
    Привіт усім. Плануємо завтра поіздку на Lilian Lake, хайк 4год, якщо погода і сили дозволять то підемо вище на Galatea Lake (+200м набору висоти). Загальний час підйом-спуск 4год в першому варіанті і 6 год в другому. Складність типу середня. Всі посилання внизу. Є 2 місця в авто, виізд в 7 ранку, їхатиму з Chestermere через downtown на Canmore, в звязку з незрозумілою погодою можуть бути зміни. Я не туроператор, походи не органіовую, гроші за це не беру, дорога + пас просто ділимо на всіх. Культурна програма - хайк, все інше по факту, по настрою, силам і бажанням. Кому цікаво пишіть в особисті домовимось. п.с. сорі, посилання заборонені, гугліть Lilian Lake та Galatea Lake ))
    1 Reply Last reply
    0
  • t466613160T Offline
    t466613160T Offline
    Svitlana 🇨🇦 Izbash 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Написала у ПП
    1 Reply Last reply
    0
  • t659803307T Offline
    t659803307T Offline
    Anna Ouk
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t6219337722T Offline
    t6219337722T Offline
    oks@n@
    wrote on last edited by
    В Україну доставляють але там дуже великі переплати через конвертацію валюти. Можна замовити на сайтах наприклад Biovit. Перебуваючи в Україні замовляла не раз там товар
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Мы уже продлили
    1 Reply Last reply
    0
  • t659803307T Offline
    t659803307T Offline
    Anna Ouk
    wrote on last edited by
    Так, українською розмовляли між собою, я чула. Звісно там камери кругом, я не знаю, як вони про таке елементарно не подумали напевно… Ну після того, як вони втекли, працівники сейфвею всім довкола голосно сказали: ноу воріс еврібаді, ві ґона файнд зем
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cortes
    wrote on last edited by
    Може звикли до безкарності. Чекаю, коли їх на пляшку посадять:3
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Звичайно,що ні. На больничний нехай іде
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    То вам краще в Україну в місцеві чати писати чи ви компенсацію від Канади хочете?😳
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Вони ненормальні? Всюди камери є і особоиво на камерах і їхні фотографії є у всіх службах міграційних і правоохоронних так як при в'їзді фотографують в аеропорту. Знайти їх це раз плюнити. Так вадко в це повірити. Розуміла би ще якщо б був один злодій,але 4 разом? Вони рощмовляли українською?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilu Time
    wrote on last edited by
    Будьте обережні, ваша безпека важливіше всього, тому не намагайтесь нікого зупинити і тд. А з ними розберуться, не зараз попадуться так потім. Це так просто не закінчиться, але соромно мені п*** хіхли бл*
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilu Time
    wrote on last edited by
    Скоріш всього ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t659803307T Offline
    t659803307T Offline
    Anna Ouk
    wrote on last edited by
    та я в той момент пробивала на касі товари, то не встигла телефон з сумки дістати
    1 Reply Last reply
    0
  • t1135256329T Offline
    t1135256329T Offline
    Шкипер
    wrote on last edited by
    Ну если контракт
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.