UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сейчас нигде. Надо в сентябре смотреть
-
Треба пройти тренінг Proserve для отримання сертифікату, щоб подавати і продавати алкогольні напої. І подаватися на цю вакансію. Напишіть що хоч трохи працювали барменом, вас все одно з нуля і по своєму будуть вчити (якщо повезе). Якщо ні - самі все навчитеся робити
-
Можешь сменить,но для ПР надо на одной спец год отработать или полгода ,если на такой же работали за пределами Канады
-
Падав з байка)
-
Нексіум . Він кращий ніж омез. Продається без рецепту
-
В додатку банку вам бцде писати мін платіж і до якого числа погасити. Краще використовувати не більше 30% від кред сумы
-
Та чого далеко ходити, коли в нас нага морська свинка заховріла, загноїлось око (проткнула сіном) лікування з мазями і антибіотиками і мазями вийшло 1500 тис, думали операцію робити, але тьфу тьфу антибіотики допомогли ( так би ще було 1100 дол) я не змогла б усипити, вона така жвава дівчина. 😊
-
Привіт, може є в когось схожа ситуація. Працюю в Альберті, але ремоут на працедавця з БК , тд1 та тд1аб (заповнив та сплачую в Альберті). Я ж не можу податися на провінційну номінацію, бо роботодавець не з АБ? Хоча в контракті пише локація АБ (ремоут хоум офіс), але адреса роботодавця у БК. Виходить лише на ЕЕ подаватися чи як... Буду вдячний за відповідь, можливо пораду до кого звернутися по консультацію. Дякую
-
Буде пізніше