UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ок, по перше його не дають а продовжують, якщо термін дії вашого перміту щє не зкінчився. Це стосується не тільки укр ворк перміту, а взагалі. По друге, хочу бачити як випруть 100,000 українців або навіть 10,000.
-
Не робіть срач у цій гілці. Що буде - буде видно, в такий час живемо, що важко вгадати наперед!
-
Потрібно житло, робота є :)
-
Добрий день! Мене звати Ірина, мені 41 рік. Я з України. Живу в м. Калгарі(Альберта) Шукаю будь-яку роботу на неповний робочий день, так як буду продовжувати вивчати англійську мову. Робота може бути, прибирання, допомога на кухні, миття посуду, склади по упаковці овочів і фруктів ,або іншої продукції, привести і забрати дитину до школи, висаджування дерев і рослин.Англійська слабка. Всім дякую за пораду і допомогу!!!
-
Всіх вітаю. Буду в Калгарі від 24.07, шукаю кімнату/бейсмент/апартаменти недалеко від центра. Маю 32 роки, PhD студент, іду на навчальну програму. Буду вдячний за контакти та можливості, дякую.
-
Поживём увидем. Но да надо стремится получить ПР
-
Добрый день. Меня зовут Ирина, мне 34 года. Приехала в Калгари (провинция Альберта) в мае с семьёй с Украины, город Одесса. Я косметолог-эстетист, мастер мужской и женской депиляции сахаром/воском, технолог. Опыт работы более 6-ти лет Рассмотрю любые предложения Очень нуждаюсь в работе full-time. Спасибо за ранее, всем добра 🌞🙏 На Indeed уже разместила, ничего подходящего нет. Мне важно, чтобы работодатель оформил официально
-
Так, звісно, тільки не в Реджестрі, а в Service of Canada sin робиться