UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Напишіть мені у приват. Я зараз влаштовую дитину у новий садочок, який ще не відкрився. Можливо їм потрібні працівники
-
Роял резерв поприятнее, это вообще шмурдяк
-
7804271432 Подзвоніть по цьому номеру, можливо номера ваших карток вже створені. Дізнаєтесь номер і впишите. На дитину окремий
-
Тут много всякого риса, потому что народ разный. Басмати неплох для плова, он хорошо впитывает специи
-
Но кое-что покрывается
-
Нет
-
Спасибо большое
-
Хіба готель несе відповідальність за особисті речі?
-
А що там з ведмедиками? Багато?
-
От бл* люблять вони пхати це розмивчате різанабл!!! А от різанабл це по прецендентам і рішення судді. Hotels have a general duty to exercise "reasonable care" for the safety and security of their guests. Hotels have a general duty to reasonably protect guests from harm caused by other guests or non-guests. Hotels have an affirmative duty to make the premises reasonably safe for their guests.
-
Але виглядає "ну такоє"
-
Файне пиво 🍻
-
Допомагав людям забрати меблі з донейшн центру - там якось записуватись тре. Там можна вибрати: меблі, кроваті, матраси і кучу всякого стафу, типу кавоварки/тостера і т.д. Тобто якщо не критично щось юзане 10років, то там дають багато чого потрібного безкоштовно, але вже добре вживаного
-
Я купила якийсь рис ,так він взагалі ніякий,хоча і коштує недешево