UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
4 вечірки та 1 кальян все ще залишились
-
так, ну що
-
Дык какие проблемы, ветка по настолкам есть. Завтра вроде тоже собираемся, я, правда, отдельно, нашёл оппонента на malifaux, завтра будем играть
-
я дуже хочу, збираю команду😎
-
ооо, дякую 🤗
-
@LisaRenegar @Andrey_ChAN Katya Serhii Sendetskyi Вітаю з українською вечіркою! @Tinusa91 - Вітаю з перемогою на кальянну вечірку!
-
Дякую
-
На рафтінг до речі лишилось лише 6 місць
-
Гик зона ветка называется
-
яка ціна?
-
Напишіть в ПП фіо англійською, імейл та телефон
-
амазон
-
Доброго дня, підкажіть може хтось знає де купити солод житній ?
-
Приєднуйтесь до нас для захоплюючої рафтової експедиції 19 серпня в Британській Колумбії! Залишилось ще 6 вільних місць. Пишіть в особисті, хто бажає зануртесь з нами у незабутні емоції на швидких водах! 🚣♂️🌊 #РафтингBC #ПригодаЧекає Як все відбувається замість 1000 слів youtu.be/XK2vfuhoBtk
-
Подскажите, это такой развод? «Security Deposit is equal to one month's rent and must be paid at the time of the application»
-
Приєднуйтесь до нас для захоплюючої рафтової експедиції 19 серпня в Британській Колумбії! Залишилось ще 6 вільних місць. Пишіть в особисті, хто бажає зануртесь з нами у незабутні емоції на швидких водах! 🚣♂️🌊 #РафтингBC #ПригодаЧекає Як все відбувається замість 1000 слів youtu.be/XK2vfuhoBtk
-
Здравствуйте, Ищу работу, есть опыт в ритейл продажах, B2B сделках, ведении документации, системное администрирование и знание в сфере технологий и техники. Свободный/продвинутый пользователь ПК. Английский - B1~B2 Есть местный опыт так-же в ритейл магазине.