UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня Можливо хтось відає/продає мікрохвильову піч?
-
Привіт усім, продам матрац з боксом та металевим каркасом. Ціна 150. Можлива доставка.
-
Привіт Куплю ноутбук! Кидайте варіанти
-
Я вот возле дома увидела, вроде это ярмарка, да?
-
Контакти консультанта, щоб не шукати по чату)
-
Безкоштовно віддам матрац Queen size і дерев'яну основу (foundation) для матраца. Використовувався кілька місяців, поки не купили повноцінне ліжко замість нього. Початково був відданий знайомими безкоштовно, тому також віддаємо безкоштовно кому необхідно. Виконано поверхневу хімчистку spot cleaner'ом. Самовивіз із Сільверадо SW, доставки немає.
-
Безкоштовно віддам матрац Queen size і дерев'яну основу (foundation) для матраца. Використовувався кілька місяців, поки не купили повноцінне ліжко замість нього. Початково був відданий знайомими безкоштовно, тому також віддаємо безкоштовно кому необхідно. Виконано поверхневу хімчистку spot cleaner'ом. Самовивіз із Сільверадо SW, доставки немає.
-
вот это очень вкусно, в Superstore возле овощей в холодильнике! ( раз в холодильнике значить не ооочень химично😅, а то остальные майонезы мне вообще не зашли!этот сладковат на вкус, но к салату очень вкусно 🤤)
-
Если вам нравится сладковатый соус к салатам, попробуйте "Тысячу островов"
-
Шукаю роботу, на вихідні
-
Усім доброго дня. Шукаю роботу на складі. Маю сертифікат та досвід Forklift та Rich Truck. Англійська початкова. Якщо ви знаєте фірму, або там працюєте і є набір фахівців, напишіть мені будь ласка. Буду вдячний. Гарних вихідних.