UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я и там и там думаю смогу
-
Ну с сентября, как на плойке выйдет. Там же есть кроссплей, да?
-
Йа!)
-
А нет желания собраться партией в балдурс гейт как-то?
-
Кто то играет в wild rift?
-
Они по моему относительно недавно ремастер сделали всей классики, но там нет русского. Честно говоря, хотелось бы все же на русском в него играть:-(((
-
Теж цікавить!
-
🪩 ELECTRO GULBA Це вже буде наша друга вечірка в такому стилі, адже порейвити охочих немало 🔥 Також, хочемо виправити помилки минулого разу та в цей раз зробити все на вищому рівні! 🗓️ 18.08 ⏰ з 21:30 до 2:15 Локація - Rose luxury lounge 📍 628 8 Ave SW B, Calgary, AB T2P 1G4, Canada ⚡️21:30-23:30 - Mass.q ⚡️23:30-1:00 - Dj Luzhik ⚡️1:00-2:15 - Paganizm 💲 Вхід - 20$ 🍸 Хто прийде до 22:00 та всі, хто придбають квиток завчасно - український шот у подарунок! 👕 Дрес-код - білий одяг, так як будуть неонові ліхтарі на вечірці, а білий одяг буде світитись в темряві ⚡️ Щоб придбати квитки пишіть нам у приватні повідомлення @gulba_tickets 💌 Також придбати квиток можна буде при вході готівкою або терміналом, або придбати на івент брайт. ГОТОВІ?) Будемо розривати танцпол ❤️🔥
-
Первый Невервинтер навсегда в моем ❤️
-
Блин, Тот же тест,на компе ,потом вождения?
-
Доброе утро ☀️ Кто нибудь живет в кондо Nova на 12 авеню. Можете дать отзыв? Все ли так страшно с водой как пишут в Гугле) или в общем оценку Буду очень благодарен 😇
-
5й, нужно будет сдавать на 4й
-
Привет. Help Права Онтарио Full g 18лет стаж зачитано Переезжаем в Калгари ,какой клас мне там дадут? Хочу работать убер X uber comfort.
-
Это мобильный лолец?