UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вам необхідно буде надіслати у податкову копії вашого паспорта або ID з вірними даними. Це можно зробити через submit documents online. Або надсилайте старі чеки назад у податкову разом з копіями паспорта, та листом пояснення, а також request to issue new cheques. Очікування грошей може бути 3-8 тижнів
-
Так, звичайно. Вам по телефону скажуть те саме, що я написала. У Квебеку різниця в тому, що можно їм на secure email надсилати документи, а в CRA тільки звичайною поштою, або submit documents через My account, або я, як представник надсилаю через represent a client.
-
UAH=>CAD Пропозиція для людей хто заробляє CAD в Калгарі і за допомогою трансферних компаній переводить гроші в Україну втрачаючи на курсах і комісіях. Пропоную P2P обмін при зустрічі по курсу 28. Алгоритм простий-домовляємось про зустріч, даєте номер картки і показуєте готівку, я переводжу гривню на українську картку, ви віддаєте мені CAD. Не скам! Мені просто потрібні кан 💲
-
Доброго дня, доступно до замовлення турецька Baklava, горіх мигдаль, фундук та фісташка. 10 кусочків 30$, можна міксувати або взяти на пробу по кусочку 3$ один
-
🔥ВЕЛИКИЙ РОЗПРОДАЖ!!!🔥 Такого ще не було! 📱iPhone 14 128GB та iPhone 14 256GB зі знижкою майже 50%. $0 передоплати. 🎁 Та й ще аксесуари в подарунок! Завітай в Southcentre Mall та переконайся! ☝️Акція має обмежений термін, тому не зволікай!
-
Доброго дня панство! Я чи є тут спеціалісти з ремонту та обслуговування велосипедів?