UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, шукаю де можна здати аналізи, типу на гормони для перевірки і т.д, але не знаю як тут чи є якісь окремі пункти чи через сімейного лікаря ( для мене то не обов’язково ) , цікавить куди можна піти і просто здати аналіз для перевірки, якщо хтось уже знає як називаються такі заклади, дайте знати будь-ласка ☺️
-
Четвертый день подряд у меня пиво:-(
-
Дякую за інформацію!!
-
Всім привіт. Їздили сьогодні на Grassi Lakes. Стартанули по нижній дорозі, назад вертались по верхній. Туди дитина сиділа на плечах, назад на плечах і пішки. В цілому з маленькими дітьми можна йти по верхній дорозі, вона більш зручна для підйому як на мене - широка 3м, галька, йдете в одному темпі; нижня дорога - з коренями, через водопад по камінню, більш дика але більш цікавіша з точки зору отримання емоцій. з коляскою може і можна, але мені було б жалко її тащити по камінню. Всім дякую за рекомендацію і допомогу. Наступного тижня в нове місце поїдемо. Гарного вечора
-
Если Вас устроят групповые занятия онлайн (но в Калгари😊), то пишите @Vatasha2022. Попробовать можно бесплатно, чтобы понять подходит ли Вам. Обязательно нужен ноут и хороший инет, с телефона плохо видно задания. пон, сред, пят 19.40 начальная группа (знаете буквы, имеете в запасе 50-100 слов) понедельник 18.30 вторник, четверг 19.40. група Pre Ineterm имеете в запасе слов 500, но они плохо укладываются в связные предложения. вторник, четверг 18.30 средняя группа
-
Угу, мы недалеко и щадящий режим:-)
-
Мы ходили на Хайк, вот вернулись в город и грех не выпить пива:-0
-
Піцерія під назвою "Freshslice Pizza" має гарні промоції у своєму додатку, навіть 1 безкоштовний кусок піци 🍕 для нових клієнтів. Розташування недалеко від даунтауну. Просто завантажте додаток і заберіть замовлення в магазині.
-
Будут ли какие проблемы если просто перестать платить за тариф? Или просто отключат номер и тариф?
-
Скорее первое:-(
-
Може хтось коротко написати як отримати Alberta personal health card ? Пишуть що треба докази резидентства в Альберті