UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Все онлайн, в закріплених є інструкція
-
Не підкажу напевно від програми залежить, чи потрібно евалюацію для основного аплікантів і чоловіка/дружини. Якщо питання тільки про переклад для Весу то якщо робите дві евалюаціі для свого диплома і диплома чоловіка/дружини то напевно треба, бо це ж буде як дві заявки. Я робив все тільки для себе і вже досить давно, тому не знаю точно)
-
Ну так і я про PR. Подивіться на скріншот він з сайту IRCC зі сторінки про отримання піару. Також там є коментар що якщо ваш police certificate має термін давності і він вийшов то ви все рівно можете подати цю справку про несудимість навіть якщо вона expired. Звичайно якщо весь цей час ви перебували в Канаді. Моя справка наприклад без терміну дії. І в Дії здається теж. Якщо міграційний офіцер захоче оновлені дані то він вас повідомить. Якщо окрім України ви ще були десь більше ніж 6 місяців то маєте надати ще таку справку з країни перебування. Будь ласка не нагнітайте, краще сядьте і все прочитайте.
-
Доброго вечора всім! Можливо хтось знає укр./русс. мовно травматолога ?
-
Lenovo Tab P11 Pro Gen 2, 11.2" Touch 420 nits, 6GB, 128GB, Android 11 , 4 динаміки дуже гарний звук , в користуванні був дуже мало , не падав жодних пошкоджень , використовували весь час в захисному чохлі , батарея майже максимальної місткості 99 відсотків. Ціна 230 $ торг віддам за 200 хто забере завтра після завтра )
-
Доброго дня! Підкажіть де не дорога тенат іншуренс)
-
Через рік на 6 процентів .
-
Продаж 2010 ford edge sel 272к пробігу active status зимова резина Двигун, коробка працють без нарікань чи лівих шумів, стан кузова середній 7300$ детальніше в особисті
-
Якщо не знайдете ліжечко, можу віддати спрінбокс твін у дуже гарному стані.
-
Дякую за відповідь. Але не зрозумів нічого. Про який номер йде мова? Прошу підказати , хто знає , є дві кредитки(прийшли на пошту) Хадсонс та Волмарт . Як погасити кредитну суму на них? Буду вдячний, якщо покроково.
-
Доброго дня. 😊Підскажіть будь ласка, хто курить IQOS, де ви купляєте heets, дуже дякую 🙏🏼
-
Доброго дня. 😊Підскажіть будь ласка, хто курить IQOS, де ви купляєте heets, дуже дякую 🙏🏼
-
Так, міняють. Пару днів назад в Registry віднесла свої права, чекаю на місцеві.
-
Всім привіт! Пройшли чутки, що нібито українські пенсіонери, які знаходяться за кордоном (у даному випадку в Канаді), повинні якось повідомити пенсійний фонд України, що вони живі. Для того щоб пенсія продовжувала бути нарахованою. Чи хтось чув щось про це??
-
Друзі, всім привіт! В зв'язку з переїздом в інше місто ТЕРМІНОВО, перездаємо чудові апартаменти в чудовому районі Arbour Lake. Це 3 спальні кімнати, 2 ванні кімнати, велика зала та кухня, також є велике загорожене патіо з виходом на газон (перший поверх). Територія цього комплексу закрита по периметру (крім двох в'їздів у загальний двір). Є підземний паркінг з власним паркомісцем та окрема будівля для велосипедів, самокатів, скутерів і мотоциклів. Тихе і спокійне місце. Добрі і тихі сусіди. Поруч станція С-трейн Crowfoot, автобусні зупинки та багато - багато магазинів, банків, фастфудів і решта всього для комфортного проживання. Школи, садочки, бібліотека в пішій доступності. Також, поруч є доступне до використання приватне озеро яке функціонує цілорічно (літом пляж, каякін, рибалка і тд, взимку - хокей, коньки і тд. організовуються різні свята і активності). Адреса: 102, 55 Arbour Grove Close NW. Ціна 2650+електрика. Хто зацікавлений, пишіть мені в особисті повідомлення або дзвоніть (403)9886794 і я повідомлю лендлорда. Далі з ним напряму.