Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 541.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Valentyn Horobets
    wrote on last edited by
    Все онлайн, в закріплених є інструкція
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valentyn Horobets
    wrote on last edited by
    Не підкажу напевно від програми залежить, чи потрібно евалюацію для основного аплікантів і чоловіка/дружини. Якщо питання тільки про переклад для Весу то якщо робите дві евалюаціі для свого диплома і диплома чоловіка/дружини то напевно треба, бо це ж буде як дві заявки. Я робив все тільки для себе і вже досить давно, тому не знаю точно)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihshy
    wrote on last edited by
    Ну так і я про PR. Подивіться на скріншот він з сайту IRCC зі сторінки про отримання піару. Також там є коментар що якщо ваш police certificate має термін давності і він вийшов то ви все рівно можете подати цю справку про несудимість навіть якщо вона expired. Звичайно якщо весь цей час ви перебували в Канаді. Моя справка наприклад без терміну дії. І в Дії здається теж. Якщо міграційний офіцер захоче оновлені дані то він вас повідомить. Якщо окрім України ви ще були десь більше ніж 6 місяців то маєте надати ще таку справку з країни перебування. Будь ласка не нагнітайте, краще сядьте і все прочитайте.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vay
    wrote on last edited by
    Та мені взагалі цікаво, кому на скільки по нових договорах піднімають
    1 Reply Last reply
    0
  • t486987823T Offline
    t486987823T Offline
    ---
    wrote on last edited by
    Маю на продаж 3 шини. 245/75r17, 245/75r17. 245/70r17. (Все сезонні). більше фото скину у приват. Забирати тут, 5950 12 Street Southeast
    1 Reply Last reply
    0
  • t635723043T Offline
    t635723043T Offline
    Oleh Shanko
    wrote on last edited by
    Доброго вечора всім! Можливо хтось знає укр./русс. мовно травматолога ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t999482983T Offline
    t999482983T Offline
    Major Pain
    wrote on last edited by
    Lenovo Tab P11 Pro Gen 2, 11.2" Touch 420 nits, 6GB, 128GB, Android 11 , 4 динаміки дуже гарний звук , в користуванні був дуже мало , не падав жодних пошкоджень , використовували весь час в захисному чохлі , батарея майже максимальної місткості 99 відсотків. Ціна 230 $ торг віддам за 200 хто забере завтра після завтра )
    1 Reply Last reply
    0
  • t811350668T Offline
    t811350668T Offline
    Tetyana Ivanova
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть де не дорога тенат іншуренс)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина Галаева
    wrote on last edited by
    Через рік на 6 процентів .
    1 Reply Last reply
    0
  • t199075892T Offline
    t199075892T Offline
    Евгений Мирный
    wrote on last edited by
    Продаж 2010 ford edge sel 272к пробігу active status зимова резина Двигун, коробка працють без нарікань чи лівих шумів, стан кузова середній 7300$ детальніше в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина Галаева
    wrote on last edited by
    Якщо не знайдете ліжечко, можу віддати спрінбокс твін у дуже гарному стані.
    1 Reply Last reply
    0
  • t505458687T Offline
    t505458687T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка як подавати заявку на виплату по клімату , які документи потрібні? Ми прилетіли в травні 2022 року чи можемо ми отримати за цей рік виплатити в цьому році?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii Kozhemiakin
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь. Але не зрозумів нічого. Про який номер йде мова? Прошу підказати , хто знає , є дві кредитки(прийшли на пошту) Хадсонс та Волмарт . Як погасити кредитну суму на них? Буду вдячний, якщо покроково.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana Zahoruiko
    wrote on last edited by
    Доброго дня. 😊Підскажіть будь ласка, хто курить IQOS, де ви купляєте heets, дуже дякую 🙏🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana Zahoruiko
    wrote on last edited by
    Доброго дня. 😊Підскажіть будь ласка, хто курить IQOS, де ви купляєте heets, дуже дякую 🙏🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t394393620T Offline
    t394393620T Offline
    Lena Ushakova
    wrote on last edited by
    Так, міняють. Пару днів назад в Registry віднесла свої права, чекаю на місцеві.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1213429934T Offline
    t1213429934T Offline
    Mr. G
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Пройшли чутки, що нібито українські пенсіонери, які знаходяться за кордоном (у даному випадку в Канаді), повинні якось повідомити пенсійний фонд України, що вони живі. Для того щоб пенсія продовжувала бути нарахованою. Чи хтось чув щось про це??
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olaf Dos
    wrote on last edited by
    шукаю житло, 3 б.р. Можу перейняти оренду. Не спішно. можу чекати ще 4 місяці. Дайте знати пліз якщо хтось має варіанти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5468466847T Offline
    t5468466847T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста что за письмо нужно от работодателя для подачи на номинацию по Alberta Opportunity ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liudmila
    wrote on last edited by
    Друзі, всім привіт! В зв'язку з переїздом в інше місто ТЕРМІНОВО, перездаємо чудові апартаменти в чудовому районі Arbour Lake. Це 3 спальні кімнати, 2 ванні кімнати, велика зала та кухня, також є велике загорожене патіо з виходом на газон (перший поверх). Територія цього комплексу закрита по периметру (крім двох в'їздів у загальний двір). Є підземний паркінг з власним паркомісцем та окрема будівля для велосипедів, самокатів, скутерів і мотоциклів. Тихе і спокійне місце. Добрі і тихі сусіди. Поруч станція С-трейн Crowfoot, автобусні зупинки та багато - багато магазинів, банків, фастфудів і решта всього для комфортного проживання. Школи, садочки, бібліотека в пішій доступності. Також, поруч є доступне до використання приватне озеро яке функціонує цілорічно (літом пляж, каякін, рибалка і тд, взимку - хокей, коньки і тд. організовуються різні свята і активності). Адреса: 102, 55 Arbour Grove Close NW. Ціна 2650+електрика. Хто зацікавлений, пишіть мені в особисті повідомлення або дзвоніть (403)9886794 і я повідомлю лендлорда. Далі з ним напряму.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags