UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, всім привіт! В зв'язку з переїздом в інше місто ТЕРМІНОВО, перездаємо чудові апартаменти в чудовому районі Arbour Lake. Це 3 спальні кімнати, 2 ванні кімнати, велика зала та кухня, також є велике загорожене патіо з виходом на газон (перший поверх). Територія цього комплексу закрита по периметру (крім двох в'їздів у загальний двір). Є підземний паркінг з власним паркомісцем та окрема будівля для велосипедів, самокатів, скутерів і мотоциклів. Тихе і спокійне місце. Добрі і тихі сусіди. Поруч станція С-трейн Crowfoot, автобусні зупинки та багато - багато магазинів, банків, фастфудів і решта всього для комфортного проживання. Школи, садочки, бібліотека в пішій доступності. Також, поруч є доступне до використання приватне озеро яке функціонує цілорічно (літом пляж, каякін, рибалка і тд, взимку - хокей, коньки і тд. організовуються різні свята і активності). Адреса: 102, 55 Arbour Grove Close NW. Ціна 2650+електрика. Хто зацікавлений, пишіть мені в особисті повідомлення або дзвоніть (403)9886794 і я повідомлю лендлорда. Далі з ним напряму.
-
Суть в тому що ця організація перевіряє ваш диплом і сама надсилає документи у вес, по іншому від вас напряму вес документи не отримує.
-
@Uncle_Manson можешь подсказать что-то по этой теме?
-
Есть в чате люди с опытом ДМа? Я так понял желающих в днд тут много.
-
Це не можу сказати, я через вес робив
-
Привіт я майстер манікюру і недавно приїхала до Калгарі.Класична чистка(всі інструменти стерилізовані),нанесення гель-лаку(досить великий вибір кольорів,хороші фірми).Працюю в BOWNESS.Заходіть на каву і зробіть свої ручки красивими❤️
-
Может, ближе к холодам)
-
Я точно нет. Знаю, вроде есть отдельные пару компаний, которые собирались, но конкретно ничего сказать о связи с ними не могу. Может, @Nahuaque больше в курсе
-
Я особисто не ставила, але я мала розмову з лендлордом, він мені сказав що повна ціна для його дитини-підлітка була 12 тисяч перший етап. Майже все з послуг йому покрила його страхова. Що таке перший і другий етап я не знаю, в Україні мені так не поділяли.
-
Всім доброго вечора) Хто знає точно відповідь на питання - чи можна міняти роботодавця та NOC! після одержання номінації? Тому що говорив з імміграційним консультантом (платним), вона сказала що НЕ МОЖНА міняти, і потрібно працювати в одному NOC до отримання PR. Інша імміграційний консультант, яку я слухав онлайн у YouTube, сказала що міняти роботодавця та NOC! після отримання номінації МОЖНА – кому вірити і де правда? Іншими словами: чи є тут хтось із вас, хто вже отримав номінацію, змінив роботодавця та NOC та отримав PR? Чи є тут такі?