UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Люди я с Николаева и тоже с рождения говорю по Николаевский и Українську мову також знаю і спілкуюсь і не бачу в цьому нічього дурног , с Нико я уехал 3 месяца назад и поверьте ракете по уй на каком языке ты говоришь, і окупанту тоже по уй на якої мові ти говориш його кулі не питають чи знаеш ти росіїску чи Українску чи ще якусь із мов , не сваріться якщо вивміете говорити говорить , ругаться не зачем ☝️
-
Ви краще розкажіть, про те як в моцкві жили більше 30 років, Юлія Вячєславовна 😂😅 І як все своє життя раговарівалі на руском язикє, який ви зараз принижуєте 🔥🔥🔥🔥
-
А что ж ты милый человек в Канаду приехал по куает как украинец? не через какую нить программу провинциальную?
-
Не треба принижувати жодну мову світу, ані українську, ані російську, і тд.
-
А ви вже англійською думаєте?
-
На своїй це якій ?
-
Заичайно, бо такий є мовний процес: спочатку думаєте на рідній мові, а потім перекладаєте на потрібну мову. Так, нажаль у людей з півдня і сходу у спілкуванні була завжди російська. Подобається вам чи ні, але це так. Зараз багато зто переходить на українську. І так, російськомовні думають і перекладають. Так за що ви докорюєте? За те що думають російською? Розумієте абсурд? Тоді і ви одразу думайте англійською без процесу перекладу
-
А чому канадці спілкуються англійською, хінді, французькою, мандарин, та багато інших мов? Дитя ти моє, краще не лізь в дорослі справи, в яких нічого не розумієш.
-
Та при чому тут варіанти, ви самі плутаєтесь у своїх наративах